Babs

Babs
Soort Kat
Sexe Poes
Ras Europese korthaar
Kleur Cypers/wit
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij andere katten
  • cancel Kan bij honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • help Kan bij grote kinderen
  • check_circle Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Babs is een poes van een jaar of 12. Ze is als vondeling bij ons gebracht, over haar verleden weten wij niets.

Bij binnenkomst was het meteen duidelijk dat er iets goed mis was met haar beide ogen. Ondanks goede medische zorg heeft één oog het niet gered en moest deze geamputeerd worden. Een heftige beslissing, maar we zien dat na de operatie Babs zich een stuk beter voelt en ze kan weer volop genieten van knuffelsessies. Ze is echt super lief en wil erg graag geaaid worden. Gaat dan ook helemaal rollen van genot, heerlijk om te zien.

Of Babs nog wat kan zien door haar andere oog is de vraag. Wij vermoeden dat ze misschien nog wel een heel klein beetje kan zien, maar veel zal het niet zijn. Babs is dan ook op zoek naar een huis waar het interieur gewoon elke dag op dezelfde plek blijft staan.

Verder is ze dol op aandacht en ziet ze het niet zitten om veel alleen thuis te zijn. Met alles wat ze heeft mee gemaakt verdient ze een huisje waar ze volop in de watten zal worden gelegd en nog heerlijk kan genieten van haar oude dag.

Lieve Babs is dol op aandacht en geniet intens van het aaien.

Lees hier het blog over Babs:

Babs

“We hebben een kat in een vangkooi” meldt de chauffeur van de dierenambulance “met vreselijk ontstoken ogen”. Op zo’n melding kan je niet anders reageren dan met “ik kom eraan” ook al is het nét het moment dat je de eerste hap van je avondeten wilde nemen. Ogen Altijd even…

Lees meer
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren