Nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

Evenement
30 maart 2024

Vandaag: Paas Bake Sale

Kom op zaterdag 30 maart tussen 13.00 en 16.00 uur naar het asiel en sla je slag aan onze gebakkraam vol heerlijke zelfgemaakte lekkernijen. De opbrengst is voor de asieldieren en wordt ook nog eens verdubbeld door Stichting DierenLot! Zien we jou de 30e?

Nieuws
27 maart 2024

Welkom aan drie nieuwe bestuursleden!

Ons bestuur bestaat uit bevlogen vrijwilligers die zich onder meer bezighouden met financiële, personele en strategische zaken voor het asiel. Onlangs mochten wij maar liefst drie nieuwe bestuursleden verwelkomen: Talien, Suzanne en Ingeborg stellen zich graag aan u voor!

Nieuws
25 maart 2024

Dog Survival Run: sponsor Conan en Eline!

Wat een helden! Collega’s Eline en Conan renden, klommen, sprongen en zwommen zich door het zware parcours van de Dog Survival Run. Bekijk hier de video. U kunt dit sportieve duo nog steeds sponsoren. Uw donatie wordt verdubbeld en komt ten goede aan onze asieldieren!

Info
24 maart 2024

Komt u shoppen in ons winkeltje?

Wij verkopen voerbakken, mandjes, tuigjes, speelgoed, vervoerskorfjes, te veel om op te noemen. Allemaal tweedehands maar in prima staat. Het bedrag van uw aankoop geldt als donatie en komt momenteel dubbel ten goede aan onze asieldieren!

Evenement
15 maart 2024

Dog Survival Run: sponsor Conan en Eline!

Rennen, springen, kruipen, tijgeren, klimmen, sjouwen: collega’s Eline (tweebener) en Conan (vierbener) doen op 24 maart mee aan de Dog Survival Run. Sponsort u hen ook? Uw donatie wordt verdubbeld en komt ten goede aan onze asieldieren.

Nieuws
13 maart 2024

Met een bomvolle Beestenbende het voorjaar in

De gloednieuwe editie van ons lijfblad is weer verschenen! We gaan het voorjaar in met covermodel Pow, speelgoed maken voor je vogel, vrijwilligster Petra bij de asielkatten, een update van pup Tijn en natuurlijk weer volop nieuwtjes uit het asiel en prachtige dierenfoto’s.

Evenement
11 maart 2024

Paasuitdaging 2024: in actie voor de asieldieren!

Een Dog Survival Run, een door asieldieren beschilderde boekenlegger en een Bake Sale om van te watertanden. Het zijn enkele van de acties die onze medewerkers hebben bedacht om geld op te halen voor de asieldieren. Stichting DierenLot verdubbelt uw donatie aan deze paasuitdagingen. Kies de actie van uw keuze en sponsor mee!

Nieuws
10 maart 2024

Asielbeheerder Nicolette in Leidse Top 50 Vrouwen

Dat onze asielbeheerder Nicolette Bloemendaal uitblinkt in haar werk en daarmee een verschil maakt in en rond Leiden, dat wisten wij natuurlijk allang. Sinds afgelopen vrijdag weet de rest van Leiden het ook! Want op Internationale Vrouwendag werd Nicolette officieel benoemd als één van de vrouwen in de Leidse Top 50.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren