Dier gevonden?

Heeft u een dier gevonden waarvan u denkt dat het geen baasje heeft of de weg naar huis kwijt is? Lees dan hier wat u kunt doen om het dier zo snel mogelijk weer met zijn of haar eigenaar te herenigen.

Dierenambulance

Heeft u het dier gevonden in de regio Leiden, bel dan de Dierenambulance Regio Leiden (071-5174141). Bewoners van de gemeente Kaag en Braassem bellen met de Dierenambulance Alphen a/d Rijn (0172-616251). Als het dier gechipt is, zal de dierenambulance ter plekke de chip van het dier uitlezen en contact opnemen met de eigenaar. Is het dier niet gechipt of is de chip niet goed geregistreerd, dan zal het dier naar ons gebracht worden.

Zelf brengen

U kunt het dier ook zelf naar ons toe brengen, 7 dagen per week van 8.00 tot 16.00 uur. Daarmee ontlast u de vrijwilligers van de dierenambulance. Het is fijn als u van tevoren even belt of mailt, zodat we weten dat u eraan komt. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur (0900 202 08 98 – 30 cpm).

Stichting Amivedi

U kunt in de database van Stichting Amivedi zoeken of het dier dat u gevonden heeft als vermist is opgegeven. Staat het dier er niet tussen, dan kunt u hem of haar zelf aanmelden bij Stichting Amivedi. Op de website van Stichting Amivedi vindt u nog meer tips voor als u een dier gevonden heeft.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren