Sponsoracties

U kunt de asieldieren op allerlei manieren steunen. Bijvoorbeeld door donateur te worden of door een dierenverblijf te adopteren. Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Ook hebben we regelmatig heel specifieke dingen nodig voor het asielwerk. Op deze pagina vindt u een actueel overzicht van de lopende acties waaraan u kunt bijdragen.

Vlooienbestrijding

We behandelen alle binnengekomen asielkatten altijd tegen vlooien. In overleg met onze dierenarts gebruiken we daarvoor Vectra pipetten. Het zijn niet de goedkoopste druppels, maar ze werken wel erg goed. Nu het voorjaar is en de vlooien uit hun winterslaap komen, raakt onze voorraad een beetje op. Vectra druppels voor 75 katten kost ons ongeveer 450 euro. Helpt u hen van hun plaaggeestjes af?

Gedoneerd €300
Doelbedrag €450

Chiplezer

Ruim tien jaar hadden we onze oude chipreader in gebruik. Het opladen duurde steeds een beetje langer en het schermpje steeds wat vager. Daarom hebben we besloten om hem te gaan vervangen. Zijn opvolger ziet er een stuk moderner uit en heeft een zelfs een digitaal display. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat hij alle soorten chips kan lezen en weer minstens tien jaar mee kan gaan.

Gedoneerd €303
Doelbedrag €515

Operatie Brooklyn

Het oversteken van een drukke weg leverde jonge kater Brooklyn een akelige breuk aan zijn linker achterpoot op. Samen met de dierenarts besloten we tot amputatie. Brooklyn geneest voorspoedig en blijkt een vriendelijke, aanhankelijke en vrolijke jongen te zijn. De kosten voor hem zijn inmiddels opgelopen tot ruim 800 euro, waarvan hij elke cent dubbel en dwars waard is.

Gedoneerd €800
Doelbedrag €800

Operatie The Bronx

Kater The Bronx komt binnen met ernstig letsel aan zijn achterpoot. De dierenarts adviseert een amputatie. The Bronx blijkt een knuffelbeer in een stoere-kater-verpakking te zijn. We voorzien een rooskleurige toekomst zodra hij eenmaal hersteld is. Dat kan nog even duren omdat er nog twee operaties moeten volgen: voor een afgebroken hoektand en om een binnenbal te verwijderen.

Gedoneerd €405
Doelbedrag €530

Waterstofzuiger

Vloeren schrobben, afvoerputjes uitzuigen – onze waterstofzuiger draaide er jarenlang zijn hand niet voor om. Totdat er ineens rook uit de motor kwam. Repararen bleek geen optie. We kregen de opvolger van ons huidige model voor een hele schappelijke prijs aangeboden en zouden die graag binnenkort aanschaffen, zodat we weer als een witte tornado door het gebouw kunnen gaan.

Gedoneerd €90
Doelbedrag €645

Doneren pets Webshop pets Asielblog pets
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren