Dier kwijt?

Is uw dier vermist? Lees hieronder wat u kunt doen om uw dier zo snel mogelijk terug te vinden.

1. Check de chip

Is uw dier gechipt? Controleer dan op www.chipnummer.nl of de chip goed geregistreerd is en of uw contactinformatie nog actueel is. Is uw telefoonnummer of adres veranderd? Update deze informatie dan zo spoedig mogelijk.

2. Kijk of uw dier al gevonden is

Kijk op onze pagina Gevonden dieren of uw dier gevonden is en bij ons verblijft. Staat uw dier er niet bij? Houd de pagina met gevonden dieren dan goed in de gaten en/of volg ons speciale account voor gevonden dieren op Instagram. U mag ook altijd zelf komen kijken of uw dier bij ons zit.

3. Meld de vermissing bij ons

Laat ons weten dat uw huisdier vermist is via onderstaande knop. U geeft de vermissing van uw huisdier hiermee door aan Dierentehuis Stevenshage.

4. Meld de vermissing elders

Geef de vermissing van uw dier ook altijd zelf door aan andere organisaties:

5. Extra tips

Op de website van Stichting Amivedi vindt u nog meer tips om uw dier terug te vinden.

Chip uw dier

Dierenhulporganisaties kunnen de chip uitlezen en contact met u opnemen als uw dier gevonden is. Zorg dus altijd dat uw dier gechipt is! Uw dierenarts doet dit niet standaard, dus vraag ernaar. Via de knop hieronder kunt u zelf het chipnummer van uw dier invoeren en de registratie van uw dier bekijken.

Update uw gegevens

Zorg altijd dat uw contactgegevens bij de chipregistratie actueel zijn! Vermeld in de registratie liefst twee mobiele telefoonnummers. Pas de gegevens in de chipregistratie van uw huisdier altijd aan als uw telefoonnummer of e-mailadres verandert of als u verhuist. Bij veel gechipte dieren is deze informatie niet actueel, waardoor de eigenaar ondanks de chip alsnog niet gevonden kan worden.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren