Adoptie van een knaagdier

In ons asiel zitten af en toe knaagdieren die een nieuw thuis zoeken. Klik hier voor het actuele overzicht. Lees verder voor informatie over adoptie van een konijn. Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt dus niet zomaar langskomen om bij de dieren te kijken.

Een knaagdier in uw leven?

Een knaagdier adopteer je niet zomaar. Daarom adviseren we iedereen die overweegt een knaagdier aan te schaffen eerst de informatie op de website van het LICG te lezen. Hier vindt u betrouwbare informatie over de verzorging, voeding, huisvesting, gezondheid, hantering en kosten van een knaagdier.

Kennismaken

Bekijk ons overzicht van plaatsbare knaagdieren. U kunt uw interesse in een specifiek asieldier kenbaar maken door het formulier in te vullen op de pagina bij het desbetreffende dier. Daarin staan alle vragen die voor onze verzorgers van belang zijn. Zij nemen vervolgens contact met u op. U kunt ons ook e-mailen of bellen. Onze medewerkers adviseren u graag. Als onze dierverzorgers denken dat een bepaald asieldier bij u past, dan nodigen zij u uit voor een kennismaking.

Kosten

De vergoeding voor het plaatsen van onze asielknaagdieren bedraagt €5 voor kleine knaagdieren, €25 voor een ongecastreerde cavia en €50 voor een gecastreerde cavia.

Zo nodig worden knaagdieren tijdens het asielverblijf behandeld door onze dierenarts. De knaagdieren worden bij ons niet gechipt. Eventuele bestaande medische problemen bespreken wij uiteraard met u als nieuwe eigenaar.

Nazorg

Bij het ophalen van uw asielknaagdier bespreken onze medewerkers de verhuizing en gewenning uitgebreid met u. Als u daarna vragen heeft, mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Adoptie van een hond

Adoptie van een hond

Adoptie van een kat

Adoptie van een kat

Adoptie van een konijn

Adoptie van een konijn

Adoptie van een knaagdier

Adoptie van een knaagdier

Adoptie van een vogel

Adoptie van een vogel

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren