Beestenbende

Beestenbende

Beestenbende is het magazine van Dierentehuis Stevenshage. Daarin lezen onze donateurs over de opvang van asieldieren en onze andere activiteiten. Het blad staat elk kwartaal vol dieren, nieuwtjes en weetjes uit het asiel, achtergrondverhalen, (foto)reportages en een strip van de Leidse cartoonist Maarten Wolterink. Klik hier voor een overzicht van alle strips die hij tot nu toe voor ons tekende. Ook vindt u interviews met bijvoorbeeld vrijwilligers, dierenartsen en dierentrainers in het magazine.

Wilt u de Beestenbende ook thuis ontvangen? Word dan nu donateur voor minimaal €20 per jaar en steun ons werk. Klik hier!

Beestenbende online

Lees hieronder de voorjaarseditie van 2022 en klik hier om eerdere edities van de Beestenbende online te lezen.

Klik in de viewer op het icoon ‘volledig scherm’ (diagonale pijltjes) linksonder om de Beestenbende rustig op uw scherm te kunnen doorbladeren.Klik hier om de Beestenbende Najaar 2022 online te lezen!

Adverteerders

De nieuwste editie van de Beestenbende is mede mogelijk gemaakt door onderstaande adverteerders. Wilt u ook adverteren en zo het asiel steunen? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Tankstations Jongeneel sponsort asielblad Beestenbende van Dierentehuis Stevenshage!

 

Hondenfotorgraaf Maud Velders steunt Dierentehuis Stevenshage in Leiden!