Beestenbende

Beestenbende

Beestenbende is het magazine van Dierentehuis Stevenshage. Daarin lezen onze donateurs over de opvang van asieldieren en onze andere activiteiten. Het blad staat elk kwartaal vol dieren, nieuwtjes en weetjes uit het asiel, achtergrondverhalen, (foto)reportages en een strip van de Leidse cartoonist Maarten Wolterink. Klik hier voor een overzicht van alle strips die hij tot nu toe voor ons tekende. Ook vindt u interviews met bijvoorbeeld vrijwilligers, dierenartsen en dierentrainers in het magazine.

Wilt u de Beestenbende ook thuis ontvangen? Word dan nu donateur voor minimaal € 15,- per jaar en steun ons werk!

 

Klik op de afbeelding hieronder om de zomereditie van 2017 online te lezen. Wilt u de nieuwste editie ook lezen? Word dan nu donateur!

Klik om Beestenbende Zomer 2017 online te lezen!

Vernieuwde Beestenbende

In 2017 is de Beestenbende haar 30e jaargang ingegaan! We hebben dit jubileumjaar aangegrepen om ons asielblad grondig te vernieuwen. Hiermee sluiten we aan bij de huisstijl en groene uitstraling van Dierentehuis Stevenshage. Zo wordt het nieuwe blad bijvoorbeeld gedrukt op milieuvriendelijk papier met FSC-keurmerk en verpakt in afbreekbaar plastic. Lees hier het blog dat asielbeheerder Nicolette daarover schreef.

Adverteerders

De voorjaarseditie van de Beestenbende is verschenen op 16 maart 2018 en is mede mogelijk gemaakt door onderstaande adverteerders. Wilt u ook adverteren en zo het asiel steunen? Klik dan hier voor meer informatie.

Tankstations Jongeneel sponsort asielblad Beestenbende van Dierentehuis Stevenshage!

Praktijk Janet van den Broek sponsort asielblad Beestenbende van Dierentehuis Stevenshage!