Beestenbende

Beestenbende

Dierentehuis Stevenshage brengt elk seizoen het asielblad Beestenbende uit. Hiermee informeren wij onze donateurs, belanghebbenden en geĂ¯nteresseerden over de opvang van asieldieren en onze andere activiteiten. Het blad staat elk kwartaal vol nieuwtjes en weetjes uit het asiel, aankondigingen, oproepen, (medische) achtergrondverhalen, (foto)reportages, overzichten van plaatsbare asieldieren en interviews met bijvoorbeeld vrijwilligers, dierenartsen en dierentrainers. Daarnaast heeft het blad een ondersteunende rol bij onze fondsenwerving.

Wilt u de Beestenbende ook thuis ontvangen? Word dan nu donateur voor minimaal € 15,- per jaar en steun ons werk!

Klik op de afbeelding hieronder om Beestenbende Zomer 2017 online te lezen!

Klik om Beestenbende Zomer 2017 online te lezen!

Vernieuwde Beestenbende

In 2017 is de Beestenbende haar 30e jaargang ingegaan! We hebben dit jubileumjaar aangegrepen om de vertrouwde Beestenbende grondig te vernieuwen. Hiermee sluiten we aan bij de huisstijl en groene uitstraling van Dierentehuis Stevenshage – zo wordt de nieuwe Beestenbende bijvoorbeeld gedrukt op milieuvriendelijk papier met FSC-keurmerk. Lees hier het blog dat asielbeheerder Nicolette schreef over onze Beestenbende 2.0.

Adverteerders

Het zomernummer van de Beestenbende (2017-2) wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande adverteerders. Wilt u ook adverteren in Beestenbende? Klik dan hier voor meer informatie.