Als het baasje er niet meer is

Als het baasje er niet meer is

Wat gebeurt er na uw overlijden met uw huisdier? Gaat uw hond of kat naar uw familie of heeft u voor een ander tehuis gezorgd voor uw huisdier? Dat zou prachtig zijn. Toch kan het voorkomen dat er geen directe plaatsingmogelijkheden zijn. Dan is de gratis regeling Als het baasje er niet meer is van Dierentehuis Stevenhage wellicht een optie.

Gratis en exclusief

Als u een hond of kat heeft, kunt u meedoen aan dit programma. Wanneer een hond of kat is opgenomen in het bestand van onze regeling Als het baasje er niet meer is, kunt u er gerust op zijn dat uw maatje na uw overlijden goed terecht komt bij ons. Dat is een fijn gevoel. Deze dienst is exclusief en gratis voor alle honden- of kattenbezitters die vaste donateur zijn van Dierentehuis Stevenshage met een minimum donatie van € 25,- per jaar. Bent u nog géén vaste donateur van het asiel? Dat kunt u hier worden.

Leer ons uw huisdier kennen

U kunt uw hond of kat eenvoudig aanmelden voor deze regeling door een formulier in te vullen. Via dit formulier komen wij alles te weten over uw huisdier. Hoe is zijn of haar gedrag? Heeft uw kat of hond speciale behoeften? Is er een medisch probleem? Met het formulier geeft u antwoord op deze en vele andere vragen. Dit zorgt ervoor dat wij uw huisdier goed en gericht kunnen helpen en snel een lief en geschikt nieuw baasje voor hem of haar kunnen vinden.

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van onze regeling Als het baasje er niet meer is? Download dan hieronder het formulier voor uw hond of kat, print het uit, vul het in en breng het langs of stuur het naar ons op. Zorg daarnaast dat uw nabestaanden weten dat u deze regeling voor uw huisdieren wilt treffen, bijvoorbeeld via een brief aan uw nabestaanden, een notitie in een invulboekje van uw uitvaartverzekering of via uw testament.

Formulier hond
Formulier kat

Materiaal voor maatschappelijke organisaties

Bent u actief bij een maatschappelijke organisatie en wilt u onze regeling Als het baasje er niet meer is onder de aandacht brengen van uw doelgroep? Download dan hieronder de poster en flyer die wij voor dit doel hebben ontwikkeld. Deze mogen vrijelijk verspreid worden. Neem voor meer informatie of overleg gerust contact met ons op.

Download hier de poster (PDF, A3-formaat)
Download hier de flyer met alle informatie (PDF, A4-formaat)

Download hier de poster 'Als het baasje er niet meer is' van Dierentehuis Stevenshage.