Pension katten

Dierentehuis Stevenshage biedt het hele jaar pensionvoorzieningen voor katten. Voor dieren in het pension bieden wij dezelfde professionele zorg als voor de dieren in onze opvang. Wilt u zien waar uw kat gaat logeren? Bekijk dan onderstaande video of maak een afspraak. We laten u dan graag onze pensionruimten zien. Neem het entingsboekje van uw kat mee, dan controleren we meteen of de entingen in orde zijn.

Let op: ons kattenpension is reeds volgeboekt van 20 juli t/m 10 augustus 2024.

Veilig verblijf

Voor de katten hebben we drie gezellige pensionkamers met een overdekte buitenruimte voorzien van manden, krabpalen en klimtoestellen. In de kamers vindt elke kat een veilig, eigen plekje. Elke pensionkamer wordt iedere dag helemaal schoongemaakt. Tijdens deze schoonmaakronde wordt er volop gespeeld en geknuffeld met de katten. Door alle klimplanken en -toestellen, en natuurlijk heel veel speeltjes, zal uw kat zich niet snel vervelen!

Professionele zorg

Na binnenkomst wordt uw kat in een eigen hok geplaatst om de eerste indrukken rustig te verwerken. Zo kunnen wij de kat observeren. Zodra ze op hun gemak zijn mogen ze vrij rond lopen, mits ze zich sociaal gedragen naar de andere katten. Meestal is dat geen probleem omdat de katten het pension niet als eigen territorium zien. Er staan de hele dag brokjes klaar en eenmaal per dag wordt er blikvoer geserveerd.

Uw kat in ons pension?

Klik op de knop hieronder of scrol naar beneden om te lezen hoe u kunt reserveren, wat de tarieven zijn en welke voorwaarden er gelden.

Praktische informatie

Tarieven pets Contact pets Doneren pets
Pension honden

Pension honden

Pension katten

Pension katten

Pension vogels

Pension vogels

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren