Adoptie van een vogel

In ons asiel zitten verschillende soorten tropische vogels die een nieuw thuis zoeken. Klik hier voor het actuele overzicht. Lees verder voor informatie over adoptie van een vogel. Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt dus niet zomaar langskomen om bij de dieren te kijken.

Een tropische vogel in uw leven?

Een tropische vogel adopteer je niet zomaar. Daarom adviseren we iedereen die overweegt een vogel aan te schaffen eerst de informatie op de website van het LICG te lezen. Hier vindt u betrouwbare informatie over de verzorging, voeding, huisvesting, gezondheid, hantering en kosten die horen bij de vogelsoort van uw interesse.

Kennismaken

Bekijk ons overzicht van plaatsbare vogels. U kunt uw interesse in een specifieke asielvogel kenbaar maken door het formulier in te vullen op de pagina bij de desbetreffende vogel. Daarin staan alle vragen die voor onze vogelverzorgers van belang zijn. Zij nemen vervolgens contact met u op. U kunt ons ook e-mailen of bellen. Onze medewerkers adviseren u graag. Als onze vogelverzorgers denken dat een bepaalde asielvogel bij u past, dan nodigen zij u uit voor een kennismaking.

Kosten

Voor het plaatsen van onze asielvogels vragen wij een vergoeding vanaf €5 per vogel, afhankelijk van de soort en omstandigheden.

Zo nodig worden vogels tijdens hun asielverblijf behandeld door onze dierenarts. Alle vogels worden standaard door onze dierverzorgers behandeld tegen parasieten en wormen. Eventuele bestaande medische problemen bespreken wij uiteraard met u als nieuwe eigenaar.

Nazorg

Bij het ophalen van uw asielvogel bespreken onze medewerkers de verhuizing en gewenning uitgebreid met u. Als u daarna vragen heeft, mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Adoptie van een hond

Adoptie van een hond

Adoptie van een kat

Adoptie van een kat

Adoptie van een konijn

Adoptie van een konijn

Adoptie van een knaagdier

Adoptie van een knaagdier

Adoptie van een vogel

Adoptie van een vogel

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren