Algemene informatie

Contactgegevens

Dierentehuis Stevenshage
Kenauweg 1, 2331 BA Leiden
E-mail: asiel@dierenasielleiden.nl
Telefoon: 0900 202 08 98 (30 ct/min)

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 13.00 tot 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Bent u zich nog aan het oriënteren? Kijk dan altijd eerst bij onze plaatsbare dieren. U kunt uw interesse in een specifiek dier kenbaar maken door het formulier bij het dier in te vullen. U kunt niet zomaar langskomen of een algemene afspraak maken om dieren te bekijken.

Dierentehuis Stevenshage is lid van de Nederlandse Federatie Dierenhulp Organisaties (NFDO).

Zwerfdieren

Zwerfdieren verzorgen wij gedurende de wettelijke termijn van 14 dagen. Lukt het niet om binnen die tijd de eigenaar te vinden, dan gaan we op zoek naar een nieuw baasje.

Plaatsbare dieren

Ons asiel zit vol met de leukste honden, katten, konijnen, knaagdieren en tropische vogels die op zoek zijn naar een nieuw thuis. Vindt u hier uw nieuwe huisgenoot?

Pension

Wij bieden pensionvoorzieningen voor honden, katten en tropische vogels. Voor gasten in ons pension bieden wij dezelfde professionele zorg als voor onze asieldieren.

Maatschappelijke functie

Wij voorzien in educatie en voorlichting en vervullen een sociaal-maatschappelijke functie als sociale werkplaats en als erkend leerbedrijf voor stages.

Professionele dierzorg

Wij zijn een professionele organisatie waar we niet alleen dieren, maar ook mensen goed behandelen. Wij werken volgens wettelijke regels en staan voor werkgeverschap met een hart.

Groen asiel

Met een flink gebouw, twee hondenbossen, een siertuin en een buitenterrein zijn wij onlosmakelijk verbonden met onze omgeving. En ook daar zorgen we zo goed mogelijk voor.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren