Afstand doen van uw kat

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u niet meer voor uw kat kunt zorgen. Soms is het dan beter om een nieuw thuis voor hem of haar te zoeken. Dat is geen makkelijke beslissing en dat begrijpen onze medewerkers maar al te goed. Wij helpen u en uw kat hier graag bij.

Liefdevol en professioneel

Als u niet meer voor uw kat kunt zorgen, dan is afstand doen soms de beste optie. Wij vangen uw kat liefdevol op, zorgen voor professionele begeleiding en zorgvuldige herplaatsing. In alles wat wij doen, staat het welzijn van uw dier voorop. Onze ervaren en gediplomeerde kattenverzorgers bieden uw dier onder alle omstandigheden professionele zorg. Daarbij is Stevenshage uitdrukkelijk een no kill shelter. Alle dieren mogen net zo lang bij ons blijven tot we een geschikt nieuw baasje hebben gevonden.

Persoonlijk contact

Twijfelt u of afstand doen in uw situatie een goede oplossing is, of heeft u vragen over wat dit voor u en uw dier zou betekenen? Wij denken graag met u mee. Laat via onderstaande knop uw gegevens achter, dan neemt één van onze kattenverzorgers persoonlijk telefonisch contact met u op. Dit is geheel vertrouwelijk en vrijblijvend. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.

Waar komt uw kat terecht?

Als u afstand doet van uw kat, vangen wij hem of haar eerst op in ons asiel. De video hieronder over ons kattenpension geeft een indruk van de omgeving waarin de katten verblijven. De afdelingen met asielkatten en pensionkatten zijn volledig van elkaar gescheiden, maar ze zijn vergelijkbaar ingericht en kennen een vergelijkbare routine. Indien nodig, starten we meteen met de behandeling van medische en/of gedragsproblemen.

Zorgvuldige herplaatsing

Tijdens het verblijf van uw kat in ons asiel leren wij hem of haar goed kennen, samen met alle informatie die we van u hebben gekregen. Zodra onze dierenarts groen licht geeft, gaan we op zoek naar een nieuwe eigenaar. Daarbij staan de individuele behoeften van de kat altijd voorop. Gemiddeld verblijven katten een maand bij ons in het asiel tot ze herplaatst worden. Mocht het wat langer duren dan is dat geen probleem, want elke kat mag net zo lang bij ons blijven tot we een geschikt nieuw baasje voor hem of haar hebben gevonden.

Hoe gaat afstand doen in zijn werk?

Hieronder vindt u alle praktische informatie over afstand doen op een rij. Uiteraard mag u altijd contact met ons opnemen voor overleg.

De kattenverblijven bij Stevenshage

Afstand doen van uw hond

Afstand doen van uw hond

Afstand doen van uw kat

Afstand doen van uw kat

Afstand doen van uw konijn

Afstand doen van uw konijn

Afstand doen van uw vogel

Afstand doen van uw vogel

Afstand doen van uw knaagdier

Afstand doen van uw knaagdier

Contact pets Tarieven pets Doneren pets
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren