Word collectant

Ieder jaar organiseren wij een huis-aan-huis collecte in de gemeenten binnen ons verzorgingsgebied om geld op te halen voor onze asieldieren. Dit kunnen we niet alleen. We hebben collectanten nodig die verspreid in het hele werkgebied ook daadwerkelijk bij elk huis willen aanbellen en mensen om een bijdrage vragen. We bereiken bij lange na nog niet alle straten in onze gemeenten, dus alle hulp is meer dan welkom!

De collecteweek is dit jaar van 21 tot en met 25 mei 2024. Loopt u mee?

Aanmelden als collectant

Vul het formulier hieronder volledig in. Enkele weken voor de jaarlijkse collecte zullen wij contact met u opnemen om alle details af te stemmen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Kies hieronder waar u zou willen collecteren, dan houden we hier rekening mee bij het indelen van uw collectegebied. Uiteraard is overleg altijd mogelijk. U bepaalt altijd zelf hoeveel en welke straten uit uw collectegebied u loopt.
Hidden

Word collectant

De ervaring leert dat waar gecollecteerd wordt, we goede resultaten boeken. Maar we komen nog lang niet overal in ons werkgebied. Wilt u ons helpen in uw eigen wijk of juist liever ergens anders? U mag het allemaal zelf aangeven. Het lief en leed van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan en dat maakt het collecteren een dankbare en sociale bezigheid. Aarzel niet langer en meld u aan als collectant. Hoe meer collectanten, hoe minder straten per persoon. Vele handen maken licht werk.

Contant en digitaal

Al onze collectebussen zijn voorzien van een QR-code, waarmee mensen die geen contant geld in huis hebben toch een bijdrage kunnen doen. Als mensen met hun mobiele telefoon de QR-code scannen, worden ze rechtstreeks naar de betaalpagina van onze bank verwezen waar ze heel simpel en volkomen veilig een bedrag naar keuze kunnen overmaken. Hiermee hopen we de opbrengst net weer een beetje hoger te kunnen maken.

Collecteren in winkels

U kunt ook voor Dierentehuis Stevenshage collecteren in of bij een winkel, zoals een tuincentrum, bouwmarkt of grote supermarkt. Let op: dit mag alléén met uitdrukkelijke toestemming van de winkeleigenaar! Heeft u als collectant van Dierentehuis Stevenshage een goede relatie opgebouwd met een winkelier en mag u in zijn of haar winkel collecteren? Laat het ons weten zodat wij de winkel in kwestie online onder de aandacht kunnen brengen. U kunt ook een stapel van ons asielmagazine Beestenbende bij het asiel ophalen om in de winkel neer te leggen voor klanten, uiteraard ook weer in overleg met de winkeleigenaar. Omdat wij alleen een vergunning hebben voor huis-aan-huis collecte, mag u niet zomaar op straat of in een winkelcentrum collecteren.

“Hartelijk dank aan alle collectanten!”

De dieren en mensen van Stevenshage
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren