Intussen in het asiel: Collectanten gezocht!

Categories
Blog: Intussen in het asiel

Help mee als collectant voor de dieren van Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

Voor het eerst sinds 2019 gaan we dit jaar weer collecteren voor de asieldieren! We collecteren eind mei huis-aan-huis in alle gemeenten in ons verzorgingsgebied:

 • Kaag en Braassem
 • Katwijk
 • Leiden
 • Leiderdorp
 • Teylingen
 • Oegstgeest
 • Voorschoten
 • Zoeterwoude

Help ons collecteren

Onze collectebussen staan al vol verwachting te glunderen. Nu de collectanten nog. Wie helpt ons collecteren? Het mag in je eigen straat of juist niet in je eigen straat. Eén straat of drie straten. Een hele wijk? Alles kan! Klik hier voor het formulier waar je kunt inschrijven en je voorkeuren kunt aangeven. Je kunt natuurlijk ook mailen of bellen naar het asiel om je op te geven.

Het leven van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan. Help ook mee en meld je aan als collectant.

Laatste week van mei

De collecte loopt van maandag 23 mei tot en met zaterdag 28 mei 2022. Op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, mogen we niet collecteren. Als kleine organisatie moeten we onze collecteweek aanpassen aan de landelijke collectes van grote Goede Doelen. In de voor ons nog beschikbare weken vallen altijd feestdagen, dit  keer is dat Hemelvaartsdag. Maar ook in vijf dagen valt er heel veel geld in te zamelen!

Wie heeft er…

 • Zin om de asieldieren te helpen?
 • Een beetje tijd over in de week van maandag 23 mei tot en met zaterdag 28 mei?
 • Wandelschoenen?
 • Een stralende glimlach?

Geef je dan op als collectant! Wij zitten om je te springen en de asieldieren zijn je heel erg dankbaar.

Opbrengst voor hondenkennel

De opbrengst van de collecte is bestemd voor de verbouwing van onze hondenkennel. We bouwen een mooie nieuwe trainingsruimte en installeren een nieuw dak plus veel energiebesparende en comfort verhogende maatregelen. Klik hier voor meer uitleg of download de flyer hieronder door erop te klikken.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de verbouwing van de hondenkennel bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren