Loop mee voor Dierentehuis Stevenshage!

Loop mee voor Dierentehuis Stevenshage!

  • Bepaal zelf hoeveel tijd u aan het collecteren wilt besteden. Alle beetjes helpen!
  • Collecteer in uw eigen wijk of in een andere wijk naar keuze (altijd in overleg)
  • Dankbare en sociale bezigheid: het leven van asieldieren spreekt veel mensen aan
  • Help de asieldieren en meld u hieronder aan als collectant!

Ja, ik loop mee voor de asieldieren!

Vul het formulier hieronder volledig in. Enkele weken voor de collecte zullen wij contact met u opnemen om alle details af te stemmen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen alleen gebruikt worden voor het doel waarvoor ze afgegeven zijn.

Geef aan waar u zou willen collecteren, dan houden we hier rekening mee bij het indelen van uw collectegebied. Uiteraard is overleg altijd mogelijk. U bepaalt altijd zelf hoeveel en welke straten uit uw collectegebied u loopt.
Hier is ruimte voor extra opmerkingen. Als u bijvoorbeeld liever niet in uw eigen wijk collecteert en een specifieke voorkeur voor een bepaalde wijk heeft, dan kunt u dat hier aangeven. Ook andere informatie en vragen kunt u hier kwijt.

Door dit formulier te verzenden geef ik Dierentehuis Stevenshage toestemming om mijn gegevens vast te leggen conform de geldende privacy wet- en regelgeving. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het doel waarvoor ze afgegeven zijn. Lees hier onze privacyverklaring.