Loop mee voor Dierentehuis Stevenshage!

Loop mee voor Dierentehuis Stevenshage!

  • Bepaal zelf hoeveel tijd u aan het collecteren wilt besteden. Alle beetjes helpen!
  • Collecteer in uw eigen wijk of in een andere wijk naar keuze (altijd in overleg).
  • Dankbare en sociale bezigheid: het leven van de asieldieren spreekt veel mensen aan.
  • Klik hier voor meer informatie over de collecte van 2019.

Ja, ik loop mee voor de asieldieren!

Vul het formulier hieronder volledig in. Enkele weken voor de collecte zullen wij contact met u opnemen om alle details af te stemmen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen alleen gebruikt worden voor het doel waarvoor ze afgegeven zijn.


Geef aan waar u zou willen collecteren, dan houden we hier rekening mee bij het indelen van uw collectegebied. Uiteraard is overleg altijd mogelijk. U bepaalt altijd zelf hoeveel en welke straten uit uw collectegebied u loopt.
Hier is ruimte voor extra opmerkingen. Als u bijvoorbeeld liever niet in uw eigen wijk collecteert en een specifieke voorkeur voor een bepaalde wijk heeft, dan kunt u dat hier aangeven. Ook andere informatie en vragen kunt u hier kwijt.

Door dit formulier te verzenden geef ik Dierentehuis Stevenshage toestemming om mijn gegevens vast te leggen conform de geldende privacy wet- en regelgeving. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het doel waarvoor ze afgegeven zijn. Lees hier onze privacyverklaring.