Word collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Word collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Ieder jaar organiseert Dierentehuis Stevenshage een huis-aan-huis collecte in de gemeenten binnen haar verzorgingsgebied. In 2019 vindt onze collecte plaats van 10 t/m 15 juni.

Klik hier om u direct aan te melden als collectant!

Uw hulp is nodig!

Dankzij vele trouwe collectanten hebben we in 2018 een prachtig bedrag van €20.287,58 opgehaald, dat volledig ten goede kwam aan vervanging en verbetering van de buitenruimte van de dieren en mensen van het asiel. Dit jaar gaan we natuurlijk weer voor een mooie opbrengst, die we willen gebruiken voor de medische kosten van de asieldieren die we opvangen. Het gaat daarbij onder andere om castraties en sterilisaties. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat het aantal asieldieren niet verder groeit! Dat kunnen we niet alleen. We hebben collectanten nodig die verspreid in het hele werkgebied ook daadwerkelijk huis-aan-huis aanbellen en de mensen vragen om een bijdrage. We bereiken bij lange na nog niet alle straten in ons verzorgingsgebied, dus uw hulp is meer dan welkom!

Het leven van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan. Help ook mee en meld u aan als collectant.

Word collectant

De ervaring leert dat waar gecollecteerd wordt, we goede resultaten boeken. Maar we komen nog lang niet overal in ons werkgebied. Wilt u ons helpen in uw eigen wijk? U bepaalt zelf hoeveel tijd u hieraan wilt besteden. Alle beetjes helpen. Het lief en leed van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan en dat maakt het collecteren een dankbare en sociale bezigheid. Aarzel niet langer en meld u aan als collectant. Hoe meer collectanten, hoe minder straten per persoon. Vele handen maken licht werk.

Aanmelden als collectant

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Loop mee en meld u aan als collectant voor Dierentehuis Stevensage!

Collecteren in winkels

U kunt ook voor Dierentehuis Stevenshage collecteren in of bij een winkel, zoals een tuincentrum, bouwmarkt of grote supermarkt. Let op: dit mag alléén met uitdrukkelijke toestemming van de winkeleigenaar! Waar onze huis-aan-huis-collecte niet op 10 juni wordt gelopen omdat dat Tweede Pinksterdag is, mag collecteren in winkels die dag wel, uiteraard in goed overleg met de winkelier. Heeft u als collectant van Dierentehuis Stevenshage een goede relatie opgebouwd met een winkelier en mag u in zijn of haar winkel collecteren, laat het ons dat gerust weten zodat wij de winkel in kwestie online onder de aandacht kunnen brengen. U kunt ook een stapel van ons asielmagazine Beestenbende bij het asiel ophalen om in de winkel neer te leggen voor klanten, uiteraard ook weer in overleg met de winkeleigenaar.

Namens alle asieldieren alvast hartelijk bedankt!