Word collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Word collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Ieder jaar organiseren wij een huis-aan-huis collecte in de gemeenten binnen ons verzorgingsgebied om geld op te halen voor onze asieldieren. In 2020 vindt de collecte plaats van 29 juni t/m 4 juli. Daarbij is uw hulp hard nodig!

Geef voor de asieldieren tijdens onze online collecteweek!

Uw hulp is nodig!

Dankzij vele trouwe collectanten hebben we in 2019 een prachtig bedrag van€24.635,31 opgehaald, dat volledig ten goede is gekomen aan de medische basiskosten voor de asieldieren. Het gaat daarbij onder andere om castraties en sterilisaties. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat het aantal asieldieren niet verder groeit. Of om kostbare gebitsbehandelingen, die behalve veel pijn en ongemak ook veel andere medische problemen bij de dieren verhelpen en voorkomen. Deze inkomsten zijn dus hard nodig! Ook in 2020 gaan we natuurlijk weer voor een mooie opbrengst, maar dat kunnen we niet alleen. We hebben collectanten nodig die verspreid in het hele werkgebied ook daadwerkelijk huis-aan-huis aanbellen en de mensen vragen om een bijdrage. We bereiken bij lange na nog niet alle straten in ons verzorgingsgebied, dus uw hulp is meer dan welkom!

Het leven van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan. Help ook mee en meld u aan als collectant.

Word collectant

De ervaring leert dat waar gecollecteerd wordt, we goede resultaten boeken. Maar we komen nog lang niet overal in ons werkgebied. Wilt u ons helpen in uw eigen wijk? U bepaalt zelf hoeveel tijd u hieraan wilt besteden. Alle beetjes helpen. Het lief en leed van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan en dat maakt het collecteren een dankbare en sociale bezigheid. Aarzel niet langer en meld u aan als collectant. Hoe meer collectanten, hoe minder straten per persoon. Vele handen maken licht werk.

Aanmelden als collectant

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan. Wij nemen dan enkele weken voor de collecte contact met u op.

Collecteren in winkels

U kunt ook voor Dierentehuis Stevenshage collecteren in of bij een winkel, zoals een tuincentrum, bouwmarkt of grote supermarkt. Let op: dit mag alléén met uitdrukkelijke toestemming van de winkeleigenaar! Heeft u als collectant van Dierentehuis Stevenshage een goede relatie opgebouwd met een winkelier en mag u in zijn of haar winkel collecteren, laat het ons dat gerust weten zodat wij de winkel in kwestie online onder de aandacht kunnen brengen. U kunt ook een stapel van ons asielmagazine Beestenbende bij het asiel ophalen om in de winkel neer te leggen voor klanten, uiteraard ook weer in overleg met de winkeleigenaar. Omdat wij alleen een vergunning hebben voor huis-aan-huis collecte, mag u niet zomaar op straat of in een winkelcentrum collecteren.

Namens alle asieldieren alvast hartelijk bedankt!