Word collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Word collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Ieder jaar organiseert Dierentehuis Stevenshage een huis-aan-huis collecte in de gemeenten binnen haar verzorgingsgebied. Dit jaar is onze collecteweek van 22 t/m 26 mei 2018.

Klik hier om naar de online collecte te gaan!

Klik hier om u direct aan te melden als collectant!

Opbrengst 2018 voor veilige buitenruimte voor mens en dier

De opbrengst van de collecte zal in 2018 gebruikt worden voor groot onderhoud van onze hondenbossen en het asielterrein. Zo hopen we de hoognodige reparaties aan de 20 jaar oude hekken rond ons terrein uit te voeren, zodat de honden veilig los kunnen lopen in het hondenbos. En we willen graag de bestrating rondom ons gebouw aanpakken, zodat onze vrijwilligers er zonder gevaar voor eigen enkels met de honden kunnen lopen. Voor de katten willen we de buitenrennen waar wind en regen vrij spel hebben afschermen, zodat de heren en dames droog en windstil van hun frisse neus kunnen genieten. De konijnen hebben ook een wens: een veilige en mobiele hangplek, om de benen te strekken of elkaar te leren kennen. En als er dan nog geld over is, is ons medische potje voor sterilisaties en castraties een dankbare bestemming!

Klik hier om de collecteposter van 2018 te downloaden. Print deze uit en hang hem achter uw raam!

Meld u nu aan als collectant voor de asieldieren!

Uw hulp is nodig!

Dankzij vele trouwe collectanten hebben we afgelopen jaar een prachtig bedrag van €16.803 opgehaald, dat volledig ten goede kwam aan de medische kosten van de asieldieren. Dit jaar gaan we natuurlijk weer voor een mooie opbrengst! Dat kunnen we niet alleen. We hebben collectanten nodig die verspreid in het hele werkgebied ook daadwerkelijk huis-aan-huis aanbellen.

Word collectant

De ervaring leert dat waar gecollecteerd wordt, we goede resultaten boeken. Maar we komen nog lang niet overal in ons werkgebied. Wilt u ons helpen in uw eigen wijk? U bepaalt zelf hoeveel tijd u hieraan wilt besteden. Alle beetjes helpen. Het lief en leed van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan en dat maakt het collecteren een dankbare en sociale bezigheid. Aarzel niet langer en meld u aan als collectant. Hoe meer collectanten, hoe minder straten per persoon. Vele handen maken licht werk.

Aanmelden als collectant

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Het leven van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan. Help ook mee en meld u aan als collectant.

Namens alle asieldieren alvast hartelijk bedankt!