Word collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Word collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Klik hier om online te doneren

Voor het eerst in drie jaar gaan we weer langs de deuren in Leiden en omstreken. Meer dan honderd collectanten gaan van 23 t/m 28 mei op pad met onze opvallende oranje collectebussen. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan de verbouwing en verduurzaming van onze hondenkennel. Komt er bij u geen collectant aan de deur? U kunt ook via onze website doneren.


Word collectant

Ieder jaar organiseren wij een huis-aan-huis collecte in de gemeenten binnen ons  verzorgingsgebied om geld op te halen voor onze asieldieren. In 2022 zal de collecte plaatsvinden van maandag 23 t/m zaterdag 28 mei (let op: we mogen niet collecteren op donderdag 26 mei Hemelvaartsdag).

Verbouwing en verduurzaming hondenkennel

Voor het eerst in drie jaar gaan we weer huis aan huis collecteren! Dit jaar zal de opbrengst ten goede komen aan de verbouwing van onze hondenkennel die reeds in volle gang is. Hier kunt u uitgebreid over onze plannen lezen. In het kort: we bouwen een nieuwe trainingsruimte aan de kennel, we maken een nieuw dak op de kennel en nemen allerlei energiebesparende maatregelen. Hierdoor kan straks het hele asiel ‘van het gas los’.

Het leven van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan. Help ook mee en meld u aan als collectant.

Help mee en meld u aan als collectant voor Dierentehuis Stevenshage in Leiden. De opbrengst gaat naar de verbouwing en verduurzaming van de hondenkennel.

Uw hulp is nodig!

We hopen dat we in 2022 weer een mooie opbrengst kunnen realiseren, maar dat kunnen we niet alleen. We hebben collectanten nodig die verspreid in het hele werkgebied ook daadwerkelijk bij elk huis willen aanbellen en mensen om een bijdrage vragen. We bereiken bij lange na nog niet alle straten in onze gemeenten, dus alle hulp is meer dan welkom!

Word collectant

De ervaring leert dat waar gecollecteerd wordt, we goede resultaten boeken. Maar we komen nog lang niet overal in ons werkgebied. Wilt u ons helpen in uw eigen wijk of juist liever ergens anders? U mag het allemaal zelf aangeven. Het lief en leed van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan en dat maakt het collecteren een dankbare en sociale bezigheid. Aarzel niet langer en meld u aan als collectant. Hoe meer collectanten, hoe minder straten per persoon. Vele handen maken licht werk.

Contant en digitaal

Dit jaar zijn alle collectebussen voorzien van een QR code, waarmee mensen die geen contant geld in huis hebben toch een bijdrage kunnen doen. Als mensen met hun mobiele telefoon de QR code scannen, worden ze rechtstreeks naar de betaalpagina van onze bank (ING) verwezen waar ze heel simpel en volkomen veilig een bedrag naar keuze kunnen overmaken. Hiermee hopen we de opbrengst net weer een beetje hoger te kunnen maken.

Aanmelden als collectant

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan. Wij nemen dan snel contact met u op.

Collecteren in winkels

U kunt ook voor Dierentehuis Stevenshage collecteren in of bij een winkel, zoals een tuincentrum, bouwmarkt of grote supermarkt. Let op: dit mag alléén met uitdrukkelijke toestemming van de winkeleigenaar! Heeft u als collectant van Dierentehuis Stevenshage een goede relatie opgebouwd met een winkelier en mag u in zijn of haar winkel collecteren, laat het ons dat gerust weten zodat wij de winkel in kwestie online onder de aandacht kunnen brengen. U kunt ook een stapel van ons asielmagazine Beestenbende bij het asiel ophalen om in de winkel neer te leggen voor klanten, uiteraard ook weer in overleg met de winkeleigenaar. Omdat wij alleen een vergunning hebben voor huis-aan-huis collecte, mag u niet zomaar op straat of in een winkelcentrum collecteren.

Namens alle asieldieren alvast hartelijk bedankt!