Word collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Word collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Ieder jaar organiseert Dierentehuis Stevenshage een huis-aan-huis collecte in de gemeenten binnen haar verzorgingsgebied. In 2019 vindt onze collecte plaats van 11 t/m 15 juni.

Klik hier om u direct aan te melden als collectant!

Uw hulp is nodig!

Dankzij vele trouwe collectanten hebben we in 2018 een prachtig bedrag van €20.287,58 opgehaald, dat volledig ten goede kwam aan vervanging en verbetering van de buitenruimte van de dieren en mensen van het asiel. Volgend jaar gaan we natuurlijk weer voor een mooie opbrengst! Dat kunnen we niet alleen. We hebben collectanten nodig die verspreid in het hele werkgebied ook daadwerkelijk huis-aan-huis aanbellen en de mensen vragen om een bijdrage. We bereiken bij lange na nog niet alle straten in ons verzorgingsgebied, dus uw hulp is meer dan welkom!

Het leven van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan. Help ook mee en meld u aan als collectant.

Word collectant

De ervaring leert dat waar gecollecteerd wordt, we goede resultaten boeken. Maar we komen nog lang niet overal in ons werkgebied. Wilt u ons helpen in uw eigen wijk? U bepaalt zelf hoeveel tijd u hieraan wilt besteden. Alle beetjes helpen. Het lief en leed van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan en dat maakt het collecteren een dankbare en sociale bezigheid. Aarzel niet langer en meld u aan als collectant. Hoe meer collectanten, hoe minder straten per persoon. Vele handen maken licht werk.

Aanmelden als collectant

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Namens alle asieldieren alvast hartelijk bedankt!