Word collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Word collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Ieder jaar organiseert Dierentehuis Stevenshage een huis-aan-huis collecte in de gemeenten binnen haar verzorgingsgebied. Dit jaar is onze collecteweek van 4 t/m 10 juni 2017.

Opbrengst voor medische kosten asieldieren
De volledige opbrengst van de collecte zal dit jaar gebruikt worden voor de medische kosten van onze asieldieren, zoals sterilisaties, castraties, inentingen, vlomiddelen, ontworming, dieetvoer, chip en registratie. Deze kosten bedragen per jaar ongeveer €30.000. We hopen dat de collecte-opbrengst van dit jaar ons een flinke zet in die richting zal geven!

Dat kunnen we niet alleen. We hebben collectanten nodig die verspreid in het hele werkgebied ook daadwerkelijk huis-aan-huis aanbellen. De ervaring leert, dat waar gecollecteerd wordt, we ook samen goede resultaten boeken. Het lief en leed van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan. Aarzel niet langer en meld u aan als collectant. Hoe meer collectanten, hoe minder straten per persoon. Vele handen maken licht werk.

Aanmelden als collectant
Stuur een e-mail naar asiel@dierenasielleiden.nl en vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en beschikbaarheid. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hang de poster voor uw raam
Kom tijdens openingstijden langs bij het asiel en haal gratis onderstaande collecteposter op (A3-formaat). Onderstaande foto zelf uitprinten kan natuurlijk ook (klik hier of op de poster om deze in PDF-formaat te downloaden). Hang de poster thuis voor het raam en laat je hele wijk weten dat we vrijwilligers zoeken voor onze asielcollecte!

Namens alle huisdieren in de regio alvast hartelijk bedankt!

Collecte voor Dierentehuis Stevenshage: van 4 t/m 10 juni 2017