Intussen in het asiel: Kevin

Categories
Nieuws

Rode kater Kevin is zwaargewond als hij in de ochtendspits na een aanrijding van de snelweg wordt gehaald. De keuzes zijn beperkt tot een kostbare operatie of inslapen. We kiezen voor het eerste, ook al is het heel veel geld voor één dier. We kunnen hem niet gewoon maar de rug toekeren en hem in laten slapen. Lees in het blog Intussen in het asiel van deze week het verhaal van Kevin en hoe u kunt helpen.

UPDATE 20 Februari 2017 – Het bedrag voor de operatie van Kevin is inmiddels bereikt! Zeer dankbaar en overweldigd door zoveel gulle donaties werken we verder aan het herstel van Kevin. Uiteraard blijft uw steun aan het asiel altijd welkom, in welke vorm dan ook.

Dankzij vele gulle donaties hebben we de operatie van asielkater Kevin kunnen bekostigen

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren