Doneren

Doneren

Wilt u het asiel en de dieren steunen? Heel graag! Want zoals u begrijpt kost het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen veel geld. De gemeenten dragen hun steentje bij in de vorm van een vergoeding voor de eerste 14 dagen van het verblijf van een zwerfdier. Na die 14 dagen wordt het asiel eigenaar van de zwerfdieren en neemt de kosten van de verdere verzorging op zich.

Uw hulp is daarbij onmisbaar. Zo steunt u het asiel en de dieren:

Word donateur
Geef een jaarlijkse donatie aan het asiel en word donateur. Bij een donatie vanaf €20 per jaar krijgt u elk seizoen het asielblad Beestenbende thuisgestuurd. Klik hier om naar het donateursformulier te gaan.

Eenmalige donatie
Doe een eenmalige online donatie via iDeal of maak uw donatie zelf over naar rekeningnummer NL 71 INGB 0000 0146 50 t.n.v. Stichting Dierentehuizen Leiden e.o. te Leiden.

Actuele sponsoracties voor de dieren
Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Ook hebben we soms heel specifieke dingen nodig voor het asielwerk. Op deze pagina vindt u een actueel overzicht van de lopende acties.

Adopteer een dierenverblijf
Adopteer een kattenhok, hondenkennel of konijnenhok. Uw eigen tekst wordt vermeld op het dierenverblijf van uw keuze. Als adoptant van een dierenverblijf krijgt u elk seizoen het asielblad Beestenbende thuisgestuurd. Klik hier om naar het donateursformulier te gaan en een dierenverblijf te adopteren.

Sponsorbordje
Adopteer een sponsorbordje in de hal van Dierentehuis Stevenshage. Uw eigen tekst wordt vermeld op het bordje, dat voor alle bezoekers van het asiel zichtbaar is. Als eigenaar van een sponsorbordje krijgt u elk seizoen het asielblad Beestenbende thuisgestuurd. Klik hier om naar het donateursformulier te gaan en een sponsorbordje te adopteren.

Periodieke schenking
Doe een periodieke schenking. U verbindt zich dan om jaarlijks, gedurende minimaal 5 jaar, een bedrag naar keuze te schenken. Hiervoor is sinds 1 januari 2014 geen notariële akte meer nodig; U regelt dit eenvoudig via een formulier op de website van de Belastingdienst (kies voor het formulier ‘Periodieke gift in geld’). Neem voor het invullen van het formulier contact met ons op. We helpen u graag.

Levenslang donateur
Eens een dierenvriend, altijd een dierenvriend! Word levenslang donateur van Dierentehuis Stevenshage door een donatie van minimaal €600 aan ons te doen als u jonger dan 67 jaar bent. Bent u ouder, dan is het minimumbedrag €300. U kunt hiervoor het online donateursformulier gebruiken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nalatenschap
Neem Dierentehuis Stevenshage op in uw testament als begunstigde. Het is belangrijk om daarbij de juiste tenaamstelling te gebruiken (Stichting Dierentehuizen Leiden e.o.). Neem hierover gerust contact met ons op. We helpen u graag. U kunt ook zorgen dat uw dier bij ons terechtkomt na uw overlijden, via onze regeling Als het baasje er niet meer is.

Voor bedrijven
Ook als bedrijf kunt u het asiel en de dieren steunen. Klik hier om naar de mogelijkheden te gaan!

Dierenwensen
Het asiel steunen kan dan ook door huishoudelijke artikelen te doneren. Hier vindt u ons verlanglijstje!