Vier jaar Beestenbende nieuwe stijl

Categories
Nieuws

Zestien seizoenen Beestenbende! Vier jaar geleden gaven we ons lijfblad een grote make-over. Sindsdien schitteren de asieldieren u op gerecycled papier in full colour tegemoet. Als we alle prachtige covers zo naast elkaar zien, zijn we toch wel heel trots op ons mooie asielblad! Wij zijn drukkerij De Bink dankbaar voor de prettige samenwerking. Wilt u ook elk seizoen een Beestenbende op uw deurmat? Steun de asieldieren dan vanaf 20 euro per jaar via deze link.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren