Titerbepaling

In sommige gevallen accepteren we titerbepalingen bij honden en katten. Een titerbepaling is een bloedonderzoek waarbij wordt gekeken of het lichaam van het dier voldoende antistoffen tegen een bepaalde ziekte heeft aangemaakt.

Honden

Wij accepteren alléén titerbepalingen voor hondenziekte en parvovirus. Het teststrookje moet in het vaccinatieboekje zijn bevestigd en de titerbepaling mag niet langer dan één jaar geleden zijn uitgevoerd. De datum en het resultaat moeten door de dierenarts zijn geaccordeerd.

De entingen tegen de ziekte van Weil en kennelhoest moeten jaarlijks aantoonbaar herhaald worden. Bij binnenkomst moeten alle entingen minstens twee weken oud, maar niet ouder dan 1 jaar zijn.

Katten

Wij accepteren alléén titerbepalingen voor kattenziekte. Het teststrookje moet in het vaccinatieboekje zijn bevestigd en de titerbepaling mag niet langer dan één jaar geleden zijn uitgevoerd. De datum en het resultaat moeten door de dierenarts zijn geaccordeerd.

De enting tegen niesziekte moet jaarlijks aantoonbaar herhaald worden. Bij binnenkomst moeten alle entingen minstens twee weken oud, maar niet ouder dan 1 jaar zijn.

Neem voor informatie of bij vragen contact met ons op. Onze voorwaarden kunnen verschillen van het advies van uw eigen dierenarts. Als de entingen en/of titerbepalingen niet in orde zijn, dan nemen we uw dier niet aan. Neem dus geen risico!

Pension pets Afstand doen pets Contact pets
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren