Loop mee voor de asieldieren!

Categories
Nieuws

Van 10 t/m 15 juni houden wij onze jaarlijkse huis-aan-huis collecte. De opbrengst hiervan is hard nodig om de medische basiskosten voor de asieldieren te dekken. Het gaat dan bijvoorbeeld om castraties en sterilisaties, waardoor het aantal asieldieren niet nog verder toeneemt. Of om kostbare gebitsbehandelingen, die behalve veel pijn en ongemak ook veel andere medische problemen bij de dieren verhelpen en voorkomen. Loopt u dit jaar ook mee om de asieldieren gezond te houden? U bepaalt zelf hoeveel tijd u aan het collecteren wilt besteden en waar u collecteert. Klik hier voor meer informatie of meld u meteen aan via het formulier. Alle beetjes helpen!

Help de dieren en meld u aan als collectant voor Dierentehuis Stevenshage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Evenement
27 juni 2024

Kom naar de Open Dag van de Duinvallei

Op zaterdag 29 juni kun je tijdens de Open Dag van de Duinvallei in Katwijk een kijkje nemen op deze mooie locatie. Wij zijn aanwezig met een kraampje met hondenspulletjes, er is een hondenspeelplaats, speeltuin, tiny houses en nog veel meer!

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren