Loop mee voor Dierentehuis Stevenshage!

Categories
Nieuws

Wilt u de asieldieren helpen maar gaat elke week hokken schoonmaken u te ver? Help ons dan met de jaarlijkse huis-aan-huis collecte. Van 22 t/m 26 mei 2018 gaan wij weer op pad, maar we komen nog lang niet overal in ons werkgebied. Wilt u ons helpen in uw eigen wijk? U bepaalt zelf hoeveel tijd u hieraan wilt besteden. Het leven van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan en dat maakt het collecteren een dankbare en sociale bezigheid. Aarzel niet langer en meld u aan als collectant! De asieldieren zijn u dankbaar.

Klik om u aan te melden als collectant voor de asieldieren!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren