Intussen in het asiel: Geen collecte?! Maar wat dan wel?

Categories
Blog: Intussen in het asiel

Het is begin april. Nederland zit vól in de corona lockdown. De week waarin onze collectanten op pad zouden moeten gaan is pas eind juni, begin juli en lijkt nog mijlenver weg. Toch kijken we elkaar aan en beginnen een beetje onrustig te worden.

Vroeg beslissen

Een collecte voorbereiden vraagt tijd. Het punt waarop we moeten beslissen “ja” of “nee” is daarom al in april. De – in onze ogen enig mogelijke – beslissing wordt genomen: dit jaar géén collecte. Enig mogelijke, want op dat moment is nog volstrekt niet duidelijk hoe de besmettingsgolf zich gaat ontwikkelen. En zelfs al zou het meest positieve scenario (zoals we dat nu meemaken) zich voordoen, vinden we dat we toch niet van onze collectanten en coördinatoren mogen vragen om zichzelf aan enig besmettingsrisico bloot te stellen.

Doe online mee!

Met dit besluit valt er ook meteen een gat in onze begroting van rond de 25.000 euro. Team Stevenshage zou team Stevenshage niet zijn als we daar niet met onze volle creatieve gaven in waren gesprongen. De vrijgekomen tijd (want geen collecte voorbereiden) werd goed besteed. Het resultaat hiervan krijgt u de komende week in hapklare brokken voorgeschoteld via Facebook en onze website. Dagelijks in de ochtend de uitdaging, in de avond de uitslag. Je kunt de hele dag meedoen, je familie, vrienden en kennissen uitdagen via social media en zo – met een zeker competitie element – geld inzamelen voor de asieldieren!

Nieuwsgierig geworden? Mooi zo! Op maandag kunnen jullie aan de bak…

De uitdagingen zijn inmiddels gestart! Klik hier om mee te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Evenement
27 juni 2024

Kom naar de Open Dag van de Duinvallei

Op zaterdag 29 juni kun je tijdens de Open Dag van de Duinvallei in Katwijk een kijkje nemen op deze mooie locatie. Wij zijn aanwezig met een kraampje met hondenspulletjes, er is een hondenspeelplaats, speeltuin, tiny houses en nog veel meer!

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren