Collecteweek 2020: Waag elke dag een gokje!

Categories
Nieuws

Het is collecteweek! Dit jaar komen we niet bij u aan de deur, maar brengen we de dieren digitaal naar u toe. Tijdens onze collecteweek is er elke dag een nieuwe uitdaging met de dieren uit ons asiel in de hoofdrol. Waku Waku is er niets bij! Denkt u te weten wat er gaat gebeuren? Raad het antwoord, doe vrijblijvend een donatie voor de asieldieren en daag uw vrienden, familie en collega’s uit om hetzelfde te doen. Uiteraard kunt u ook los van de uitdagingen een donatie doen: klik hier om meteen te doneren. De eerste uitdaging: Welke hond kan zich beheersen met een snoepje als de baas weg is? Klik hier om mee te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren