Online Collecte

Online Collecte

Ja, ik wil een donatie doen met iDeal 

Selecteer het gewenste donatiebedrag door de regelaar te verschuiven

ideal_doneren

Opbrengst voor medische kosten

De volledige opbrengst van de collecte zullen we gebruiken voor de medische kosten van de asieldieren die we opvangen. Het gaat daarbij onder andere om kostbare castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen.

Castraties en sterilisaties

De meeste dieren die bij ons in het asiel komen worden geneutraliseerd, in de eerste plaats om te zorgen dat het grote aantal asieldieren niet nog verder toeneemt. Daarbij heeft een neutralisatie voor veel dieren een gunstige invloed op het gedrag in een huiselijke omgeving en richting soortgenoten.

Gebitsbehandelingen

Er gaat geen week voorbij of er moet wel een asielkat of -hond naar de dierenarts voor een gebitssanering. Zo’n behandeling is ingrijpend, maar het kan voor het dier in kwestie een wereld van verschil maken en erger voorkomen. Veel medische problemen die onoplosbaar lijken, blijken gerelateerd aan de conditie van het gebit van het dier. Lees in het blog Een bek vol tanden hoe een tandartsbezoek het leven van asielkatten Ambrosius, Floddertje en Mekenna een stuk aangenamer maakte.

Onze collecte wordt gehouden van 29 juni t/m 4 juli 2020 – dit jaar alleen online in verband met de coronamaatregelen. De opbrengst van de gehele collecte wordt na afloop via onze website bekendgemaakt en zal ook worden opgenomen in ons jaarverslag.

Wilt u ons structureel steunen? Klik dan hier en adopteer een dierenverblijf of word donateur!

Wilt u ons volgend jaar helpen bij de collecte voor de asieldieren? Klik dan hier en meld u aan als collectant!

Dierentehuis Stevenshage heeft de ANBI-status. Hierdoor kunt u uw gift aan de asieldieren aftrekken van uw inkomstenbelasting.