Back to basics: Hoe kom je aan een huisdier?

Categories
Nieuws

De vraag naar huisdieren was nog nooit zo groot als nu tijdens de coronacrisis. Het zorgt ervoor dat vele asieldieren een nieuw baasje vonden, maar de vraag overstijgt het aanbod inmiddels ruimschoots. Dat brengt voor veel mensen nieuwe uitdagingen met zich mee. Want hoe kom je aan een huisdier als het in asiel zo rustig is? Hoe weet je of een bepaald huisdier goed bij je past? Hoeveel tijd kost een dier, en wat te doen als je voor werk of vakantie van huis gaat en je dier kan niet mee? En mocht je niet meer voor je dier kunnen zorgen, waar kun je dan het beste terecht om hem of haar alsnog een goede toekomst te geven? In een nieuwe artikelenserie besteden we aandacht aan elk van deze vraagstukken. De serie heet Back to basics, omdat het tijdloze onderwerpen zijn – al waren ze nog nooit zo actueel. Lees nu de eerste editie: Hoe kom je aan een huisdier?

Back to basics: Hoe kom je aan een huisdier?

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren