Asielmagazine Beestenbende in winterse sferen

Categories
Nieuws

Onze vaste donateurs weten het: als de nieuwe Beestenbende op de deurmat valt, dan begint er een nieuw seizoen! In de wintereditie van ons lijfblad dit keer een een terugblik op onze eerste Open Asielweek Online, de bijzondere adoptie van asielkat Harris en interviews met katten-vrijwilliger Elizabeth en wethouder Ashley North, die het dierenwelzijn voor de gemeente Leiden in zijn portefeuille heeft. Daarnaast natuurlijk weer een nieuwe strip Dierenmensen van Maarten Wolterink en vele honden, katten, konijnen en vogels die een nieuw baasje zoeken! Bij gebrek aan sneeuw in Nederland hebben wij de Beestenbende dit keer versierd met sneeuwvlokken. En ook deze editie is weer gratis online beschikbaar voor iedereen. Klik hier of op de afbeelding hieronder om hem meteen te lezen! Wilt u de Beestenbende voortaan ook thuis ontvangen? Word dan nu donateur en steun ons werk!

Lees nu gratis online het asielmagazine Beestenbende van Dierentehuis Stevenshage in Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren