Open Asielweek Online van 4 t/m 10 oktober

Categories
Nieuws

Dit jaar niet één Open Asieldag, maar een hele Open Asielweek waarin iedereen veilig en op afstand een kijkje achter de schermen van het asiel kan nemen. Omdat het in deze coronatijd geen optie is om een evenement met veel bezoekers op ons asielterrein te organiseren, is er dit jaar dus géén fysieke open dag, maar wél onze allereerste Open Asielweek Online!

Van 4 t/m 10 oktober organiseren we elke dag nieuwe online activiteiten voor jong en oud. Klik hier of op de foto hieronder voor het volledige programma en zorg dat u vanaf 4 oktober klaar zit. Wilt u nu al iets doen? Bestel dan alvast in onze Bake Sale webshop of schrijf u in voor de Doggy Plogging opruimactie die op 4 oktober vanaf ons asielterrein vertrekt.

Open Asielweek Online: Klik hier voor het programma!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren