Open Asielweek Online

Open Asielweek Online

Dit jaar niet één Open Asieldag, maar een hele Open Asielweek waarin iedereen veilig en op afstand achter de schermen van het asiel kan komen kijken! Omdat we het niet verantwoord vinden om een evenement op ons asielterrein te organiseren in deze coronatijd, is er dit jaar dus geen fysieke open dag, maar een Open Asielweek Online. We hebben een gevarieerd programma voor u samengesteld met voor ieder wat wils. De volledige opbrengst van alle activiteiten rond de Open Asielweek Online gaat naar de asieldieren! Scroll naar beneden voor het volledige programma.

Programma

  • Online Bake Sale

   Bestel en betaal veilig via onze webshop en haal uw bestelling bij ons af op zaterdag 10 oktober. Wacht niet te lang want de voorraad per product is zeer beperkt – wel vullen we de winkel regelmatig bij met nieuwe baksels. De winkel sluit op donderdag 8 oktober, zodat onze bakkers voldoende tijd hebben om al dat heerlijks vers voor u te bakken!

  • Zondag 4 oktober om 11.00 uur: Doggyplogging – Zwerfafval opruimen in de wijk

   Elke eerste zondag van de maand organiseert de Leidse afdeling van de Partij voor de Dieren een opruimactie in de stad. Vanwege Dierendag is deze keer het zwerfafval langs de wandelroutes rondom het asiel aan de beurt! Om 11 uur vertrekken we bij het hek van het asiel en na het opruimen staat er voor alle deelnemers een coronaproof kopje koffie klaar bij het asiel. Helpt u ook mee? Meld u aan via leiden@partijvoordedieren.nl. Meer informatie
   Klik hier om een fotoverslag van de zwerfafval opruimactie te bekijken!

  • Maandag 5 oktober: Start online loterij

   Onze sponsors hebben weer geweldige diergerelateerde prijzen beschikbaar gesteld. Dit is uw kans om eindelijk die hondenspeurles, fotoshoot of tekening van uw dier te bemachtigen! U kunt van maandag 5 oktober t/m donderdag 8 oktober om 20.00 uur oktober loten kopen via onze webshop. De trekking is op vrijdagavond 9 oktober.

  • Dinsdag 6 oktober: Creatief met karton

   Kartonnen dozen bij het oud papier? Welnee! De asielmedewerkers laten u zien hoe u daarvan een geweldige kattenmand, krabmeubel of speelgoed voor uw hond of vogel maakt! En de asieldieren laten graag zien wat zij daarvan vinden. U vindt de video’s vanaf dinsdag hier en op onze Facebookpagina.

  • Woensdag 7 oktober: Demonstratie hondentraining

   Twee professionele hondentrainers laten u zien hoe zij te werk gaan. Met plezier en respect voor de dieren leren zij de honden de leukste dingen. En natuurlijk krijgt u ook tips om te trainen met uw eigen hond! Bekijk hier de video!

  • Donderdag 8 oktober: Kat versus Mens

   Boter-kaas-en-eieren tussen kattenverzorgster Eline en een slimme asielbewoner…wie wint deze strijd?? U vindt de video vanaf donderdagmiddag hier en op onze Facebookpagina.

  • Zaterdag 10 oktober: Bake Sale bestellingen afhalen

   Heeft u een bestelling geplaatst in onze Bake Sale Webshop? Dan kunt u deze op zaterdag 10 oktober afhalen bij het asiel op het door u gekozen tijdstip. U vindt uw tijd en verdere details in de bevestigingsmail van uw bestelling.

 

We zien u graag online bij de activiteiten tijdens onze Open Asielweek Online!