Zorgen om woontoren naast Dierentehuis Stevenshage

Categories
Nieuws

Wij maken ons grote zorgen om de plannen voor een ruim 70 meter hoge woontoren naast ons dierentehuis. Vlakbij de geplande bouwlocatie bevinden zich de buitenkennels van onze honden. Daar zullen de toekomstige bewoners van zo’n toren zeker last van krijgen. Zonder oplossing vooraf voorzien we een onhoudbare situatie. Daarom zijn wij in gesprek met zowel de gemeente Leiden als met de projectontwikkelaar. Klik hier om verder te lezen.

De geplande bouwlocatie van de toren (rood) ligt vlak naast Dierentehuis Stevenshage (blauw)

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren