Zomerse Beestenbende vol hersenwerk

Categories
Nieuws

Mentale uitdaging is niet alleen voor mensen belangrijk, maar ook voor dieren! De zomereditie van ons asielmagazine Beestenbende staat in het teken van hersenwerk: hondentraining, hersengym voor katten en zelfs een zomerse zoekplaat voor mensen. Plus een interview met vrijwilligster Marion, die al sinds begin deze eeuw bij het asiel helpt. En u leest hoe het nu gaat met asielkat Moppie, die na maar liefst 556 dagen asiel een gouden mandje vond.

Onze vaste donateurs hebben de Beestenbende inmiddels op hun deurmat gevonden. Normaal gesproken kunnen niet-donateurs het blad ook gratis ophalen aan onze balie, maar omdat we momenteel alleen op afspraak werken, hebben we deze editie gratis online beschikbaar gemaakt voor iedereen. Klik hier of op de afbeelding hieronder om hem meteen te lezen! Wilt u de Beestenbende voortaan ook thuis ontvangen? Word dan nu donateur en steun ons werk!

Lees de zomereditie van de Beestenbende nu online!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren