Uw hond mag los op ons hondenbos!

Categories
Nieuws

VOLGEBOEKT – Kan uw hond normaal gesproken niet los lopen, bijvoorbeeld omdat hij of zij te reactief is met andere honden of iets teveel jachtdrift heeft? Speciaal voor hen en ter gelegenheid van onze Open Asieldag stellen onze asielhonden op zaterdag 9 oktober hun hondenbos beschikbaar. Ons speelbos is ongeveer 1000 m2 , geheel omheind en vol met geurtjes die erom vragen om gesnuffeld te worden en ballen die graag een keer teruggevonden willen worden. Op afspraak en onder begeleiding van onze hondentrainsters kunt u er spelletjes en oefeningen doen. U kunt u een tijdvak boeken via onze webshop, tegen een bijdrage voor ons asieldieren, inclusief een spetterende goodiebag. Wees snel, want vol = vol!

Klik op de afbeelding om een tijdslot te boeken in de webshop van Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren