Open Asieldag 2021

Op zaterdag 9 oktober 2021 was onze Open Asieldag. Hoewel we ook dit jaar geen groot fysiek evenement op ons asielterrein organiseerden, lieten we deze datum natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Er was een online loterij met geweldige prijzen, onze inmiddels befaamde bake sale en u kon exclusief met uw eigen hond terecht op ons hondenbos! De volledige opbrengst van alle activiteiten rond de Open Asieldag gaat naar de asieldieren! Scroll naar beneden voor alle activiteiten.

Online loterijWINKEL GESLOTEN

Een online loterij met prachtige prijzen Hoe meer loten u koopt, des te meer kans op een prijs. Dit is uw kans om eindelijk die fotoshoot van uw dier of dat weekendje aan het strand (!) te bemachtigen! Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door onze sponsors en de volledige opbrengst is voor de asieldieren. U kunt van vrijdag 17 september t/m vrijdag 8 oktober om 20.00 uur oktober loten kopen via onze webshop. De trekking is op zaterdag 9 oktober.

Hondenbos parcoursVOLGEBOEKT

Voor een select aantal hondenbaasjes organiseren we op zaterdag 9 oktober een parcours in ons hondenbos, inclusief een spetterende goodiebag. Op afspraak en onder begeleiding van onze hondentrainsters kunt u spelletjes en oefeningen doen in ons prachtige hondenbos. Houdt uw hond niet zo van andere honden? Geen probleem, u krijgt een privé afspraak! Tegen een kleine bijdrage voor de asieldieren uiteraard. U kunt vanaf vrijdag 17 september een tijdslot reserveren via onze webshop.

Online Bake Sale – WINKEL GESLOTEN

Inmiddels een zoete traditie! Bestel en betaal vanaf zondag 26 september veilig via onze webshop en haal uw bestelling bij ons af op zaterdag 9 oktober. Wacht niet te lang want de voorraad per product is zeer beperkt – wel vullen we de winkel regelmatig bij met nieuwe baksels. De winkel sluit op donderdag 7 oktober, zodat onze bakkers voldoende tijd hebben om al dat heerlijks vers voor u te bakken!

De volledige opbrengst van alle activiteiten gaat naar de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

We zien u graag (online) bij de activiteiten tijdens onze Open Asieldag 2021!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren