Stevenshage op TV bij Zapp Your Planet

Categories
Nieuws

De TV-sterren van Stevenshage! Kijk vandaag om 17.10 uur naar u onze asieldieren en -mensen en die van Dierenartsenpraktijk de Keerhoeve bij Zapp Your Planet op NPO 3. Dit is een programma voor kinderen en jongeren die in actie komen willen komen om hun planeet gezond te houden. Vanmiddag is de eerste van vier afleveringen waarin Stevenshage aan bod komt. Aflevering gemist? Geen probleem. Wij verzamelen ze allemaal op deze pagina zodat u ze later terug kunt kijken.

Kijk hier naar Dierentehuis Stevenshage in Leiden bij Zapp Your Planet op NPO3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren