Stevenshage bij Zapp Your Planet

Stevenshage bij Zapp Your Planet

In het voorjaar van 2021 loopt presentatrice Janouk van het tv-programma Zapp Your Planet een paar dagen mee in het met de asieldieren en -mensen van Dierentehuis Stevenshage. Zapp Your Planet is een programma voor kinderen en jongeren die in actie komen willen komen om hun planeet gezond te houden! Zapp Your Planet is een gezamenlijk initiatief van NPO,  EO en NTR.

Het asiel is niet zielig

Bij veel mensen en kinderen bestaat nog een verouderd beeld over het asiel: zielige dieren die in te kleine hokjes zitten te wachten op hun einde. Niets is minder waar, dus werken we graag mee aan het tv-programma Zapp Your Planet dat onze dagelijkse werkelijkheid laat zien. Geen eindstation maar een tussenstation!

Kijk de afleveringen hieronder terug!

 1. Klik hier om de aflevering van 25 april terug te kijken.
  Asielkatten Mihos en Michaela krijgen een gezondheidscheck. Drukke teckel Mazzel wordt gecastreerd. En kater Simion is er niet best aan toe als hij wordt binnengebracht door de dierenambulance…
 2. Klik hier om de aflevering van 9 mei terug te kijken.
  Asielkonijnen Bas en Lucy gaan op date! De ontstoken ogen van Simion worden behandeld. En hoe gaat het met teckel Mazzel na zijn castratie?
 3. Klik hier om de aflevering van 16 mei terug te kijken.
  Mazzel leert hoe hij rustig aan de riem kan lopen. En asielkatten Mios en Michaela zijn klaar voor een nieuw baasje! Ze worden op de website van het asiel geplaatst. Hoeveel reacties zullen er komen?
 4. Klik hier om de aflevering van 23 mei terug te kijken (start op 11:18 min)
  De nieuwe eigenaars van asielkatten Mios en Michaela komen kennismaken. Kater Simion en teckel Mazzel zijn klaar voor hun nieuwe huis! Janouk kijkt ook nog even bij de tamme vogels in het asiel.

Volg Z@pp Your Planet op Instagram