Sponsoractie rond Nieuwjaarsduik groot succes

Categories
Nieuws

03 januari 2016 – Op Nieuwjaarsdag dook kattenverzorgster Marlies samen met asielhonden Kanella en Filo in het ijskoude water van het Valkenburgs Meer, vergezeld door dierenartsen en assistenten van Dierenartsenpraktijk De Keerhoeve. De spontane sponsoractie voor de asieldieren die aan deze Nieuwjaarsduik gekoppeld was, werd een groot succes. Zo doneerde het personeel van organisator Brasserie Buitenhuis hun hele fooienpot van die dag. Met een totale opbrengst van maar liefst €1515,30 kent het nieuwe jaar voor Dierentehuis Stevenshage een geweldige start! Sleutelstad was ook bij de Nieuwjaarsduik aanwezig en maakte foto’s. De LIVE video die we zelf maakten voor onze volgers op Facebook kunt u hieronder terugkijken. Meer…

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren