Sponsoractie Nieuwjaarsduik 2020

Sponsoractie Nieuwjaarsduik 2020

De sponsoractie rond de Nieuwjaarsduik 2020 is afgelopen. Uw steun blijft natuurlijk altijd welkom!  Doe direct een donatie of klik hier voor alle andere manieren waarop u de asieldieren kunt steunen.

Op 1 januari 2020 trotseerden kattenverzorgster Marlies, dierenarts Colette en de zwartharige viervoeter Phoebe het koude water van het Valkenburgse Meer om geld op te halen voor de asieldieren. Ook dit jaar riepen we alle sportieve dierenvrienden op om zich bij hen aan te sluiten en dat resulteerde in een hele groep Helden van Stevenshage! Zij riepen hun familie, vrienden en collega’s op om hen te sponsoren. Op onze beurt riepen wij onze achterban op om ook een duit in het zakje te doen. Alles bij elkaar leverde dat een recordopbrengst van maar liefst 3112 euro op! Daarvan zullen we een broodnodige nieuwe onderzoekslamp aanschaffen voor in onze dierenartskamer. Dit is de enige plek waar ieder asieldier minstens één keer komt, en daarmee is het misschien wel de belangrijkste ruimte van onze opvang. Hulde aan alle duikers én aan alle mensen die hebben gedoneerd. We zijn jullie namens de asieldieren meer dan dankbaar!

Opbrengst voor de dierenartskamer

De volledige opbrengst willen we gebruiken voor het vervangen van apparatuur in onze dierenartskamer. Zoals een goede onderzoekslamp. Je moet er als kater toch niet aan denken dat je voor je castratie bij een dierenarts komt zonder goede lamp… Zulke apparatuur hoeven we natuurlijk niet zo vaak aan te schaffen, maar als het dan zover is, dan staan we ook meteen voor behoorlijke kosten! Alleen al een goede onderzoekslamp kost €2.500. Dat komt bovenop de ruim €30.000 aan medische basiskosten die we jaarlijks maken om de opgevangen dieren klaar te stomen voor een nieuwe eigenaar.

De live video die we zelf maakten voor onze volgers op Facebook kunt u hieronder terugkijken!


Vorige edities van de Nieuwjaarsduik

Lees hier terug hoe de Helden van Stevenshage tijdens de Nieuwjaarsdag 2019 een recordopbrengst bij elkaar doken!

Klik hier voor een impressie van de Nieuwjaarsduik 2018 met kattenverzorgster Marlies en het team van Dierenartsenpraktijk De Keerhoeve.

Beleef hier de Nieuwjaarsduik 2017 waarmee Marlies samen met asielhond Kanella en het Keerhoeve team het jaar 2017 op fantastische wijze opende voor Dierentehuis Stevenshage!