Sponsoractie Nieuwjaarsduik 2018 voor het asiel!

Sponsoractie Nieuwjaarsduik 2018 voor het asiel!

Nieuwjaarsduik voor de asieldieren

Op Nieuwjaarsdag 2018 duikt kattenverzorgster Marlies in het ijskoude water van het Valkenburgs Meer, vergezeld door dierenartsen en assistenten van Dierenartsenpraktijk De Keerhoeve. U kunt ons duikteam steunen met een donatie. De volledige opbrengst gaat rechtstreeks naar de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage.

Klik hier om Marlies en de asieldieren te steunen!

Valkenburgs Meer

De Nieuwjaarsduik 2018 wordt georganiseerd door Brasserie Buitenhuis en vindt plaats op 1 januari 2018 om 13.00 uur in het Valkenburgs Meer in Leiden. Marlies en het team van De Keerhoeve zullen worden aangemoedigd door vele vrijwilligers en medewerkers van het asiel, plus natuurlijk enkele enthousiaste (asiel)honden! U bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten! Is dat u te vroeg en/of te koud? Volg het evenement dan op 1 januari vanaf 13.00 uur live op onze Facebook pagina!

Sponsor de Nieuwjaarsduik voor Dierentehuis Stevenshage!

Duikt uw hond ook mee?

Is uw hond een echte waterrat en gewend om in koud water te zwemmen? Dan is uw hond van harte welkom in ons duikteam! Als uw hond meedoet, meldt u zich dan op 1 januari om 13.00 uur op het strand bij het Valkenburgs Meer. Onze nieuwjaarsduikers gaan samen met de honden het water in als het andere publiek eruit is, zodat we geen overlast veroorzaken. Let op: laat uw hond alléén het water in gaan als hij of zij gewend is om in de kou te zwemmen. En neem ook dan voldoende warme handdoeken voor uw dier mee. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om de anderen vanaf de kant aan te moedigen, met of zonder hond!

Marlies is inmiddels een ervaren Nieuwjaarsduikster. Beleef hier de Nieuwjaarsduik waarmee zij samen met asielhond Kanella en het Keerhoeve team het jaar 2017 op fantastische wijze opende voor Dierentehuis Stevenshage!

Klik hier om Marlies en de asieldieren dit jaar ook te steunen!