Soepel de herfst in met een nieuwe Beestenbende!

Categories
Nieuws

Lekker in je vel, dat willen we allemaal. Zo ook onze asieldieren. Daarom helpen we hen om soepel te bewegen, zo nodig met chiropractie en dierfysiotherapie. U leest er alles over in de nieuwe editie van ons asielblad Beestenbende! Ook vindt u er een verslag van onze huis-detective die de baasjes van gevonden dieren opspoort en een nieuwe strip van Maarten Wolterink. Plus een update van de verbouwing van onze hondenkennel, Teun die een heel doolhof moet trotseren om zijn baasje te vinden en mooie berichten van mopshond Otje en kater Frits vanuit hun gouden mandjes. Wilt u voortaan ook elk kwartaal de Beestenbende op uw deurmat terwijl u ons werk steunt? Word dan donateur vanaf 20 euro per jaar. U kunt de Beestenbende ook online lezen, dat kan hier.

Lees de Beestenbende Najaar 2022 hier online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Evenement
27 juni 2024

Kom naar de Open Dag van de Duinvallei

Op zaterdag 29 juni kun je tijdens de Open Dag van de Duinvallei in Katwijk een kijkje nemen op deze mooie locatie. Wij zijn aanwezig met een kraampje met hondenspulletjes, er is een hondenspeelplaats, speeltuin, tiny houses en nog veel meer!

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren