Spiky

Soort Hond
Sexe Reu
Ras Jack Russell Terriër
Kleur Driekleur
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een hond. Informatie over adoptie
  • check_circle Kan bij andere honden
  • cancel Kan bij katten
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • check_circle Kan bij grote kinderen
  • check_circle Kan alleen thuis zijn
  • check_circle Kan in de auto
  • cancel Gecastreerd
Spiky is geplaatst. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

O Spiky, wat heb je een grote oren!! Ja ja, dat is Spiky, onze puber Jack Russell, geboren augustus 2023.

Spiky is bij ons afgestaan omdat het niet klikte tussen hem, de kinderen en de katten. Spiky is nu een maal een Jack Russell en daarom behoorlijk aanwezig. Hij heeft bij ons al de bijnaam “Jumping Jack” gekregen aangezien meneer met gemak een meter in de lucht springt. Verder doet hij alles graag op snelheid, is blij met menselijke aandacht en heel voergevoelig. Hij vindt het heel leuk om voor iets lekkers nieuwe dingen te leren. In het begin kan hij wel wat onzeker zijn, maar zijn nieuwsgierigheid zorgt er dan toch voor dat hij doorzet. Bij zijn vorige baas is hij niet op cursus geweest, maar dat is wel iets wat hij heel graag wil. Het is een hondje die naast lichamelijke uitdaging ook veel geestelijke uitdaging vraagt. Om daarna op zijn eigen plek tot rust te komen. Daar wil hij liever niet gestoord worden, zeker niet als hij daar wat lekkers te kluiven heeft. 

Buiten kan hij het goed vinden met andere honden, in huis is hij liever enigst kind.

Voor dit grappige hondje met de grote oren zijn we op zoek naar een gezellig huishouden die Spiky de aandacht en uitdaging kunnen geven die hij zo hard nodig heeft. Spiky wacht met smart! 

Medische aandachtspunten: moet nog een herhalingsenting krijgen.

Spiky zit sinds 20 april in ons asiel en heeft een schofthoogte van ongeveer 45cm en weegt 9 kg

Denkt u dat u na het lezen van bovenstaande tekst geschikt bent voor deze hond? Vul dan graag ons inschrijfformulier in op onze website www.dierenasielleiden.nl . We nemen alleen de formulieren die via onze website binnenkomen in behandeling (d.w.z. geen losse mails of contactformulieren van andere websites). Op onze eigen formulieren staan alle vragen die voor ons van belang zijn. Wij nemen daarna contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken als u dat liever wilt. Dit kan van maandag t/m zaterdag van 13 tot 16u (30ct pm).

Spiky is geplaatst. Het is niet meer mogelijk om te reageren.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren