Simba

Soort Hond
Sexe Reu
Ras Boomer
Kleur Grijs-wit
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een hond. Informatie over adoptie
  • check_circle Kan bij andere honden
  • help Kan bij katten
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • check_circle Kan bij grote kinderen
  • check_circle Kan alleen thuis zijn
  • check_circle Kan in de auto
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Simba is onze lieve Boomer die in juni 2021 geboren is. Dit gecastreerde reutje is een zachtaardig hondje die dol op aandacht is en heel gericht is op zijn baasje. In huis loopt hij graag achter je aan, zelfs tot in het toilet. Natuurlijk ligt hij graag bij je op de bank en is heel gelukkig als hij in een mandje naast je bed mag slapen. Simba is geen held. Hij kan mensen best spannend vinden en heeft rustig de tijd nodig om te wennen. Ook met andere honden is hij geen held. Hij loopt met een grote boog om drukke grote honden heen. Kennismaken met honden die net zo beleefd zijn als hij vindt hij wel leuk. Omdat hij zo graag aandacht wil, is hij vocaal best aanwezig op momenten dat hij geen aandacht kan krijgen. Hij gedraagt zich zenuwachtig en piept dan, zo van: gebeurt er nog wat of is dit het. Dus bij het oversteken op straat, in de wachtkamer bij de dierenarts, op terras, in de auto etc kan je een piep- of zelfs huilconcert van hem krijgen. Bij zijn vorige baasje werd hij maar weinig alleen gelaten. Hooguit 1x per dag liet zij hem eventjes alleen. Hij zat dan in een speciale ren in de woonkamer, dat vond hij wel een veilig gevoel.

We zoeken voor hem mensen die niet gauw zenuwachtig worden van een aandacht vragende hond. Mensen die lekker met hem gaan wandelen en die volop genieten van een hondje die de hele dag om je heen drentelt en niet vaak alleen gelaten hoeft te worden. Simba wordt vanwege zijn vocale karakter niet in een flat geplaatst.

Medische aandachtpunten: onderbeet. Gevoelig voor tandsteen.

Simba zit sinds 12 april 2024 in ons asiel en heeft een schofthoogte van ongeveer 35   cm en weegt 11 kg

Denkt u dat u na het lezen van bovenstaande tekst geschikt bent voor deze hond? Vul dan graag ons inschrijfformulier in op onze website www.dierenasielleiden.nl . We nemen alleen de formulieren die via onze website binnenkomen in behandeling (d.w.z. geen losse mails of contactformulieren van andere websites). Op onze eigen formulieren staan alle vragen die voor ons van belang zijn. Wij nemen daarna contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken als u dat liever wilt. Dit kan van maandag t/m zaterdag van 13 tot 16u (30ct pm).

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren