Bob

Soort Konijn
Sexe Voedster
Ras Vlaamse reus
Kleur Wildkleur
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een konijn. Informatie over adoptie
  • check_circle Woont buiten
  • cancel Gesteriliseerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit is Bob, onze Vlaamse reus dame, geboren juli 2023. Ja u leest het goed, Bob is een dame, maar ze was verkocht als heertje. Bob woonde samen met haar zus Bas, dat ging lange tijd goed, maar toen beide dames in de pubertijd kwamen begonnen de ruzies. Bob was het niet eens met het gezegde: “alles is voor Bassie”. Nee, alles is voor BOB! De ruzies werden heftiger en Bas werd steeds banger voor Bob, dus konden de baasjes van de 2 Vlaamse dames maar een beslissing maken en dat was voor 1 van de twee een nieuw huis zoeken. Dus nu zit Bob bij ons op zoek naar een gezellig nieuw huis.

Bob is een vrolijke dame die graag binkies maakt en haar grote hobby uitoefent en dat is eten. Nu gaat er best wat eten in een Vlaamse reus, maar Bob is wel een beetje aan de maat.

Voor Bob zoeken we een gezellig huishouden waar ze de ruimte heeft en waar ze mag samen wonen met een lieve gecastreerde ram van ongeveer dezelfde grootte.

Bob zit bij ons buiten.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren