Jaimy

Soort Hond
Sexe Teef
Ras Herdershond
Kleur Bruin/zwart
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een hond. Informatie over adoptie
  • help Kan bij andere honden
  • help Kan bij katten
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • help Kan bij grote kinderen
  • help Kan alleen thuis zijn
  • check_circle Kan in de auto
  • check_circle Gesteriliseerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hallokes, Jaimy hier. Ik ben een Mechelse herder, teef gesteriliseerd, geboren april 2018. Het schijnt dat ik een of ander record op mijn naam heb, ik zit namelijk al bijna 6 jaar in het dierenasiel. Maar ik ben niet gek, ik ben gewoon heel bijzonder.

5 maandjes oud was ik toen mijn “mamma” mij naar het asiel bracht, ik kon niet goed aarden in de familie waar ik woonde. Iets met teveel prikkels en onverwachte dingen. Ik houd meer van rust en regelmaat. Van teveel drukte word ik onrustig, mensen die ik niet ken moeten uit mijn buurt blijven en mijn soortgenoten vind ik ook maar zo zo.

Hier in het asiel heb ik een vast groepje mensen waar ik dol op ben. We doen altijd leuke dingen samen zoals wandelen, met de bal spelen en allerlei soorten hersenwerk spelletjes. Ik leer heel graag en hoop dat mijn nieuwe baas ook heel vindingrijk is in dit soort dingen.

Als je al zo’n lange tijd in het asiel zit, ga je toch dromen over wat je het liefste wil. Want ondanks dat ik heel blij ben met deze mensen, hoop ik toch op mijn gouden mandje. Dat gouden mandje staat voor mij in een vrijstaand huis met een omheind terrein in een rustig buitengebied, zodat ik lekker de hele dag om mijn baas heen kan keutelen. Uiteraard zal ik dan het huis goed bewaken en zorgen dat er geen ongevraagde mensen binnen komen. Maar ik wil ook lekker aan de baas zijn voeten kunnen liggen en in warme mand bij de kachel slapen. Want als echte herder ben je altijd bij je baas in de buurt. Oké, bij visite zullen ze me even weg moeten zetten, maar daarna wil ik weer bij de baas zijn.

Andere harige huisgenoten heb ik liever niet, het liefste heb ik de baas voor mij alleen. Eventueel een gezellige, stevige reu om mee te stoeien zou nog wel leuk zijn, maar ik ben wel heel kieskeurig hierin. En uiteraard ben ik de baas!

Ik hoop heel hard dat iemand op zoek is naar zo’n bijzonder meisje als ikke. Ik zal in het begin echt aan je moeten wennen, maar als ik je eenmaal vertrouw ben ik je beste vriendin!

Jaimy zit sinds 12 oktober 2018 in het asiel. Zij weegt 33 kg en heeft een schofthoogte van +/- 60 cm.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren