Dirk

Dirk
Soort Kat
Sexe Kater
Ras Europese korthaar
Kleur Rood
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • help Kan bij andere katten
  • cancel Kan bij honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • help Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dirk is een kater van 8 jaar oud. Hij is bij ons gebracht omdat hij een huishouden met kleine kinderen toch wel heel druk vind. 

Onze Dirk is een lekkere eigenwijze jongen die er van houdt om gewoon lekker te doen waar hij zin in heeft. Daarbij zal hij niet worden tegen gehouden door een gesloten deur, Dirk kan namelijk goed deuren openmaken. Overdag kan hij prima luieren en komt op schoot wanneer het hem uitkomt. Op schoot houdt hij het max een uurtje uit, daarnaar gaat hij weer verder. Soms heeft hij nog wel een speelse bui en kan even tegen een balletje aan slaan, maar je zal hem toch ook wel vaak slapend op je bed tegenkomen. 

‘s nachts is hij gewend om buiten op avontuur te gaan, je bent nu eenmaal een kat en die zoeken in het donker activiteit op. In zijn leven heeft hij twee keer een muis gevangen, daar was hij trots op, we zullen hem maar niet zeggen dat wij Dirk dus geen goede jager vinden. 

Als er bezoek komt dan kijkt hij eerst de kat uit de boom, maar als de visite niet te druk is komt hij uiteindelijk wel een aai halen. 

Met katten is hij wisselend, hij heeft in het verleden samengewoond met een kat die hij gewend was en erg goed mee overweg kon. Maar er zijn ook zeker katten die hij minder vindt en waarmee hij zeker niet wil samenwonen. Misschien dat hij met een sociale poes wel overweg zou kunnen.

Dirk heeft een blaasdieet. Hij heeft patella luxatie bij zijn rechter achterpoot. Hier lijkt hij geen last van te hebben en er hoeft niets aan te gebeuren.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren