Open Asielweek online: Demonstratie hondentraining

Categories
Nieuws

Weer een nieuwe dag in onze Open Asielweek Online! Vandaag laten professionele hondentrainers u zien hoe zij te werk gaan. Sylvia (Martin Gaus Hondenschool in Katwijk), Ingrid (Hondenschool Dinja in Voorschoten) en Eline (team Stevenshage) laten zien hoe gezellig het is om ontspannen bezig te zijn met je hond. Er is voor elke hond, voor elke leeftijd, voor elk niveau van alles te verzinnen. Mét lekkers en prijzende woorden, zonder dwang of straf.

Ook doen? Wees creatief met de spullen die je in huis hebt (in het filmpje een paar suggesties) of zoek een leuke hondenschool en ga daar lekker aan de slag. Laat het wederzijdse vertrouwen groeien en smeed een hechte band met je hond! Met heel veel dank aan Renske Visser voor het maken van deze mooie video!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren