Open Asieldag 2021: Winnen, rennen en snoepen!

Categories
Nieuws

Op zaterdag 9 oktober is onze Open Asieldag! Hoewel we ook dit jaar geen groot fysiek evenement op ons asielterrein organiseren, laten we deze datum natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. We organiseren een online loterij met geweldige prijzen, onze inmiddels befaamde bake sale en u kunt exclusief met uw eigen hond terecht op ons hondenbos! Klik hier voor meer informatie. De volledige opbrengst van alle activiteiten rond de Open Asielweek Online gaat naar de asieldieren.

Klik voor alle activiteiten op de Open Asieldag 2021 bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren