Online Collecte voor veilige buitenruimte Dierentehuis Stevenshage

Categories
Nieuws

Ontsnapte honden, struikelpartijen en doorweekte katten: dat willen we liever niet! Daarom gaat de opbrengst van onze collecte dit jaar naar groot onderhoud van onze hondenbossen en het asielterrein. Reparaties aan onze omheiningen en bestrating is hard nodig, zodat de honden veilig in het hondenbos kunnen spelen. Voor de katten willen we de buitenrennen weerbestendig maken en onze konijnen willen we graag een veilige buitenren bieden. Vandaag gaat onze jaarlijkse collecte van start. Niet alleen huis-aan-huis, maar ook online! Doneer nu veilig en snel online via iDeal!

Doneer online voor veilige buitenruimte bij Dierentehuis Stevenshage!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren