Met de nieuwe Beestenbende het najaar in

Categories
Nieuws

Kruip lekker op de bank met een kop thee en de nieuwste Beestenbende! Met nieuwtjes uit het asiel, een interview met onze jonge vrijwilligster Amber, een achtergrondverhaal over scholing van de asielmedewerkers, en wat kunt u eigenlijk regelen voor uw huisdier als u er niet meer bent? Daarnaast natuurlijk weer de nieuwste strip Dierenmensen van Maarten Wolterink en vele geweldige honden, katten, konijnen en vogels die een nieuw baasje zoeken! Omdat u vanwege de coronacrisis niet meer massaal bij ons over de vloer kunt komen, hebben wij ook deze editie weer gratis online beschikbaar gemaakt voor iedereen. Klik hier of op de afbeelding hieronder om hem meteen te lezen! Wilt u de Beestenbende voortaan ook thuis ontvangen? Word dan nu donateur en steun ons werk!

Lees de najaarseditie van de Beestenbende nu online!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren