Lekker knus met de nieuwe Beestenbende

Categories
Nieuws

“Ja, ik weet het zeker, hier lag de zwarte kat! Of nee, de rode kat. Of toch het witte hondje?” Wie onze nieuwe Beestenbende op de mat heeft gekregen, kan aan de slag met het Stevenshage memoryspel! Officieel in de Kids-rubriek, maar een bovengrens qua leeftijd laten we daar natuurlijk bewust achterwege. Verder vindt u in deze wintereditie van ons lijfblad een interview met onze nieuwe collega Eline en halen we warme herinneringen op aan wijlen viervoetige asielmedewerker Norah. Lees ook het verhaal van asielhond Beau die een nieuw baasje vond en hoe het een jaar na plaatsing met hondje Okki gaat. Plus natuurlijk een nieuwe strip van Maarten Wolterink en het verlanglijstje van de dieren en mensen van Stevenshage als subtiele hint voor de Kerstman. Wilt u voortaan ook elk kwartaal de Beestenbende op uw deurmat terwijl u ons werk steunt? Word dan donateur vanaf 20 euro per jaar. U kunt de Beestenbende ook online lezen, dat kan hier.

Lees de Beestenbende Winter 2022 hier online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren