Lees nu de zomereditie van ons asielblad Beestenbende!

Categories
Nieuws

Stevenshage is meer dan een asiel. Zo bieden we ook ruimte aan de trimsalon voor katten en konijnen van Laura Dijkman. U leest erover in de nieuwste editie van ons asielblad Beestenbende. Ook vindt u er een nieuwe grappige Dierenmensen strip van Maarten Wolterink, het verhaal van Sylvia en Martin die 35 jaar lang van hun vier katten genoten en maakt u kennis met de redactie van ons lijfblad. Plus speciaal voor de zomer een uitgebreide Kids-rubriek vol tips om zelf speelgoed te maken voor je huisdier! Wilt u voortaan ook elk kwartaal de Beestenbende op uw deurmat terwijl u ons werk steunt? Word dan donateur vanaf 20 euro per jaar. U kunt de Beestenbende ook online lezen, dat kan hier.

Klik op de afbeelding om de Beestenbende Zomer 2022 online te lezen.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren