Koop nu uw loten en win geweldige prijzen!

Categories
Nieuws

De Loterij webshop is inmiddels gesloten, u kunt geen loten meer kopen – Een fotoshoot voor uw hond of kat, een trimbehandeling voor uw konijn, uw hond vereeuwigd in wol, een klimmeubel voor uw vogel, twee handgemaakte vlinderschilderijen of…een weekend of midweek in een strandhuisje! Onze sponsors hebben weer geweldige prijzen beschikbaar gesteld voor de online loterij in het kader van onze Open Asieldag op 9 oktober. Koop nu uw loten in onze webshop. U kunt natuurlijk ook een lot kado doen aan iemand! Hoe meer loten, des te meer kans… Op zaterdag 9 oktober trekt onze onbevooroordeelde en onbezoldigde viervoeter-medewerker Teun de winnaars uit de hoge hoed!

Klik op de afbeelding om loten te kopen in de webshop van Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren