Komt u shoppen in ons winkeltje?

Categories
Info

Iets nodig uit ons winkeltje? We hebben allerhande dierenspullen: voerbakken, mandjes, tuigjes, speelgoed, vervoerskorfjes, te veel om op te noemen. Allemaal tweedehands maar in prima staat.

Natuurlijk hebben we ook ons beroemde zelfgemaakte speelgoed voldoende op voorraad: snuffelballen voor honden, muisjes, balletjes en vechtkussens voor katten. Onze asieldieren hebben het speelgoed persoonlijk getest en geven het vijf sterren!

Uw aankoop helpt de asieldieren!

Kom langs tijdens openingstijden (ma t/m za van 13.00 tot 16.00 uur) en zoek iets leuks uit voor uw dier. Alles wat tot 2 april uit ‘het winkeltje’ wordt verkocht, doet mee aan de Paasuitdaging van Stichting DierenLot. Dat houdt in dat uw aankoopbedrag als donatie wordt verdubbeld. Dat kunnen onze asieldieren goed gebruiken!

Doe mee met de andere Paasuitdagingen

Naast de verkoop van dierenspullen in ons winkeltje hebben onze medewerkers nog meer Paasuitdagingen bedacht om geld op te halen voor de asieldieren. Wat dacht u van een door asieldieren beschilderde boekenlegger of een prachtig asielboek? En heeft u de Paas Bake Sale op 30 maart al in uw agenda gezet? Al uw donaties aan deze acties worden tot 2 april 2024 verdubbeld door Stichting DierenLot!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren